Üniversiteler Arası Türkiye Boks Şampiyonası'na Malatya'dan 4 Boksör Katılacak

Malatyalı boksörler, Üniversiteler Arası Türkiye Boks Şampiyonası'na hazırlanıyor.

Malatya Turgut Özal Boks Kulübü Başkanı Aziz Bayduz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Üniversiteler Arası Türkiye Boks Şampiyonası'nın 17-23 Nisan tarihlerinde Erzurum'da yapılacağını söyledi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun 2012 faaliyet programında yer alan şampiyonaya kulüpten 4 sporcunun katılacağını kaydeden Bayduz, sporcuları Turgut Özal Kamp Eğitim Merkezi'nin boks salonunda şampiyonaya hazırladıklarını bildirdi.

Haftanın 4 günü antrenmanlara devam ettiklerini ifade eden Aziz Bayduz, kulübün antrenörleri Kemal Kargı ve Ömer Bozkurt'un da antrenmanlarda kendisine destek olduğunu anlattı.

Şampiyonaya katılmaları için kendilerine destek veren İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'e, üniversitenin Spor Şube Müdürü Salih Coşar'a teşekkür eden Bayduz, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Sadi Fındıklı'nın da kulübe büyük destek olduğunu belirtti.

''Bu şampiyonada başarı elde edeceğimize inanıyorum'' diyen Bayduz, sporcularından 56 kiloda ringe çıkan Ahmet Bayduz'un 2011 Üniversiteler Arası Türkiye Boks Şampiyonası'nda 3'üncü olduğunu anımsattı.

Ahmet Bayduz'un bu defa çok iyi bir şekilde hazırlandığını kaydeden Bayduz, bu şampiyonada Ahmet Bayduz'un birinci olacağına inandığını ifade ederek, diğer sporcuların da derece yapmalarını beklediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA