Kardemir Karabükspor Çeyrek Finalde

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Kardemir Karabükspor, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 1-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Giray Bulak, oyuncularının maçtaki performanslarından memnun olduğunu belirterek, 'Bir maç daha kazanamayarak karşınıza çıktım. Kazansaydık önümüzdeki günlerde karşımıza ne çakırdı onu da bilmiyoruz. Sekiz maçımız kaldı. Biz tamamen ligde nasıl çıkarız bunun hesabını yapıyoruz. Kadromuza daha da oyuncular katmamız gerektiğini gördük. Sekiz haftamız var. Bu sekiz haftada bir çok oyuncumuz bize lazım. Ben bugünoyuncularımın oyun anlayışından, taktik anlayışından, performansından ve mücadelesinden memnunum ' dedi.

Kardemir Karabüksporlu futbolcu Anıl, 'Elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. İki takım oyuncuları da iyi mücadele etti. Bu maçta fazla forma şansı bulamayan arkadaşlar oynadı. Ama güzel bir mücadele oldu. Her iki takım oyuncularını da kutluyorum ' derken, Hamroun ise, 'Kupa maçlarında galip gelmek çok önemli. Çok iyi oynayamasak da galip geldik ve bir üst tura çıktık ' ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA