İşitme Engelli Hentbol Takımı, Şampiyonaya Elmadağ'da Hazırlanıyor

İtalya'da 14–21 Nisan tarihlerinde yapılacak İşitme Engelliler Avrupa Hentbol Şampiyonası'nda Türkiye’yi temsil edecek olan İşitme Engelliler Hentbol Milli Takımı, hazırlıklarına Ankara'nın Elmadağ ilçesinde sürdürüyor.

Elmadağ'da bulunan Kamp Eğitim Merkezi’nde İşitme Engelliler Hentbol Milli Takımı, 19 sporcu ve 2 milli takım antrenörüyle çalışmalarına devam ediyor. Kimi devlet memuru, kimisi de özel sektörde çalışan oyunculardan oluşan milli takım, geçtiğimiz yıllarda yapılan şampiyonada dördüncülüğü bulunuyor.

Bu yılki hedeflerinin final oynamak olduğunu ifade eden oyuncular ve teknik ekip, çalışmalarını sıkı tutuyor. Çalışmalarla ilgili olarak konuşan İşitme Engelliler Hentbol Milli Takımı Teknik Direktörü Murat Ülker, federasyon olarak 9 yıldır hentbol takımıyla birlikte çalıştıklarını ve Avrupa Şampiyonası’na 3. kez hazırlandıklarını söyledi.

2007 yılında Sırbistan’da yapılan şampiyonada takımın dördüncü olduğunu belirten Ülker, “Bu sene İtalya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda hedefimiz Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek olacaktır. Hedefimiz final oynamak." dedi.

Ülker, 21 Nisan’da şampiyonluk kupasıyla Türkiye’ye dönmek istediklerini sözlerine ekledi.