Bursaspor'dan Saha Tepkisi

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2.Lig ekibi Bugsaşspor'u uzatmada attığı gollerle eleyen Bursaspor, çeyrek finale adını yazdırdı.

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Eren ise maçın oynandığı stadın zeminine tepki gösterdi

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Selçuk Eren, Avrupa'ya gitmenin en kolay yolunun Türkiye Kupası olduğuna dikkat çekti. Yenikent Asaş Stadı'nın zeminine tepki gösteren Selçuk Eren, 'Bu kupayı düzenleyen sponsor firmalar ve yetkililer gelip o saha bir baksınlar. Hepsinden rica ediyorum. Bu kadar para yatırıyorlar. Dere yatağından kumları getirip sahaya dökmüşler. Bizim yıldızlarımıza yazık değil mi? Ben bu işe hiç bir anlam veremiyorum. Ankara'da 19 Mayıs Stadı dururken buraya maça verilmesinianlayamıyorum. Bu sahaya rağmen futbolcularımız kazanmayı bildiler. Herşeye rağmen mutluyuz. Bu seneki hedefimiz kupa ' dedi

'FENERBAHÇE MAÇINDA İBRELER BİZİ GÖSTERİYOR '

Bursaspor'un Kadıköy'de oynadığı son 5 maçın 3'ünü kazandığını, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldığına dikkat çeken Selçuk Eren, 'Bu da gösteriyor ki, Bursaspor her yıl kazanmak için gidiyor. Bu senede kazanmak için gideceğiz ve ben futbolcularımıza inanıyorum. Son 8 maçtaki çıkış burada da devam edecek ' diye konuştu.

Kaynak: İHA