Spor Toto 3. Lig'den Haberler

Spor Toto 3.Lig 2. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Mustafa Ceviz, Yalıspor maçını kazanarak, hedefe bir adım daha yaklaşmak istediklerini söyledi.

Yarın deplasmanda Yalıspor ile karşılaşacak olan Nazilli Belediyespor, Trabzon'a 3 puan hedefiyle gitti. Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, AA muhabirine, grupta 12 puan farkla lider konumunda olduklarını, puan farkını korumak istediklerini kaydetti.

Tüm rakiplerin lider takımı yenmek amacıyla sahaya çıktığını, oyuncularının üzerinde bunun stresi olduğunu belirten Ceviz, ''Biz de takım olarak buna izin vermek istemiyoruz. Biz hedefimize ulaşmak için sahada centilmence mücadele edip, güzel futbol oynayarak maçlarımızı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Yalıspor maçını kazanarak, hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyoruz'' dedi.

Öte yandan, siyah-beyazlılarda sakat olan Aykut ve kart cezalısı Furkan'ın Yalıspor maçı kadrosunda yer almayacakları bildirildi.

-Aydınspor 1923'de Pazarspor maçı hazırlıkları-

3. Grup takımlarından Aydınspor 1923, sahasında oynayacağı Pazarspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Metin Altınay, Pazarspor'u yenerek play-off şanslarını sürdürmek istediklerini, futbolcularının bu maça hazır olduğunu belirtti.

Altınay, ''Pazarspor'u yenecek gücümüz var. Sahaya çıkacak 11 oyuncumuz bu maça büyük bir hırsla, kazanmak için çıkacak. Alacağımız 3 puan bize çok şey kazandıracak. Moralimiz, havamız iyi. Maça gelecek taraftarımızın desteği ile 3 puan alarak, Hatayspor maçına daha moralli çıkmak istiyoruz'' dedi.

Kaynak: AA