Sağlıkspor Üzgün

Aydın Süper Amatör Lig’de hafta sonunda Sökespor’a 1 - 0 mağlup olarak direkt olarak Bölgesel Amatör Lig’e çıkma şansını kaybeden Sağlıkspor, üzüntü yaşıyor. Sağlıkspor antrenörü Recep Özçelik yaptığı açıklamada Sökespor karşılaşmasını değerlendirdi.

Özçelik,sonuçtan dolayı üzgün olduklarını bildirdi.

Karşılaşmaya kontrolü olarak başladıklarını ifade eden Özçelik, “İstediğimiz gibi başladık. Rakibimize pozisyon vermedik. Üçüncü bölgede istediklerimizi yapamadık. Şans bizden yana değildi. Artık Play out’a gitmek için son karşılaşmamızı bekliyoruz” dedi.

AYDINLILARA TEŞEKKÜR

Maça gösterilen ilginin yoğun olduğunu hatırlatan Özçelik şunları söyledi: “Maç öncesinde kalabalıktan ısınmamızı Adnan Menderes Stadı’nda yaptık. Onlara galibiyet hediye etmek isterdik. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz”

MADDİ İMKANLAR FARKLI
Lig boyunca en iyi şekilde mücadele etmeye çalıştıklarını ve aldıkları sonuçlarla bunu kanıtladıklarına inandıklarını belirten Özçelik şunları söyledi: “Maddi-manevi her imkan rakiplerimize göre farklı. Açıkçası gittiğimiz bazı deplasmanlarda büyük sıkıntılar da yaşadık. Ancak gurur duyulacak bir oyuncu grubuna sahip olduğumuza inanıyorum. Yaşadıkları hiçbir sıkıntıyı sahada yansıtmadılar. Oyuncularımın alkışı ve övgüyü hak ettiklerini düşünüyorum. Kendilerine teşekkür ediyorum. İyi bir jenerasyon yakaladığımızı düşünüyorum” Sağlıkspor Aydın Süper Amatör Lig’in son haftasında İsabeyli Şırlanspor’a konuk olacak .