Galatasaray'a 'Kılıç' darbesi

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Galatasaray, sahasında Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu ve kupaya veda etti.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Galatasaray ile Sivasspor karşı karşıya geldi.

TT Arena'da oynanan karşılaşmada gülen taraf deplasman aldığı 1-0'lık galibiyetle Sivaspor oldu ve kırmızı-beyazlı ekip tur atlamayı başardı. Galatasaray bu sonuçla kupaya 4. turda veda etti.

Sivasspor'a turu getiren tek golü 49. dakikada Erman Kılıç kaydetti. Bu yenilgiyle Galatasaray 28 Ocak'taki Bursaspor yenilgisinin ardından ilk defa bir resmi karşılaşmada mağlup oldu.

TERİM DEĞİŞİKLİĞE GİTTİ
Süper Lig'in 31. haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe ile berabere kalarak play-off öncesi zirvedeki yerini sağlamlaştıran Galatasaray, sezonu iki kupa ile kapatmak adına işi sıkı tuttuğunu gösteren bir kadroyla çıktı. Kadroda ufak tefek değişiklikler yapan Fatih Terim, Elmander ile Melo'yu dinlendirirken, Aykut Erçetin, Çağlar Birinci, Gökhan Zan, Ayhan Akman, Serkan Kurtuluş ve Yekta Kurtuluş'u da kadroya almadı.

RÖVANŞ NİTELİĞİNDE MAÇ...
2008/2009 sezonundaki kupada da çeyrek finalde eşleşen iki ekipte o zaman gülen 1-1'lik iki maçın ardından penaltılarla Sivasspor olmuştu. Bir nevi o maçın rövanşına çıkan iki ekipten hızlı başlayan ev sahibi takım oldu. 3'te Selçuk'un ceza alanından çektiği şutu kaleci Atilla iki hamlede kontrol ederken, 5'te Baros'un yerde kaldığı pozisyonda hakem Mustafa Kamil Abitoğlu devam kararı verdi

EV SAHİBİ BASKILI BAŞLADI

Sarı-kırmızılı ekibin gole en çok yaklaştığı anda dakikalar 18'i gösteriyordu. Ceza alanı dışı sağ çaprazından kullanılan duran topa iyi yükselen Çek forvetin kafa vuruşu az farkla auta çıktı. Bu dakikaya kadar maçın mutlak üstünlüğünü elinde bulunduran Galatasaray pozisyondan iki dakika sonra bu sefer sol kanattan kazanılan duran topta Atilla'yı, Aydın Yılmaz'la geçemedi. 21. dakikada Necati'nin ara pasında Baros topu Atilla'dan önce kontrol edebilseydi tabelayı değiştirmesi içten bile değildi.

ATİLLA KALESİNİ KAPADI
33. dakikaya kadar kalesinde sadece bir pozisyon gören Galatasaray bu dakikada önemli bir gol pozisyonundan daha faydalanamadı. Ceza alanı sağ bölümünden içeriye giren Milan Baros kafasını kaldırdığı anda kale ağzındaki Necati Ateş'i gördü. Ayak içi bir pasla Ateş'i topla buluşturmak istedi ancak pasında top Atilla'nın ellerinde kaldı.

MUTLAK GOL KAÇTI
İlk yarının sonlarına doğru düşen tempoyu 42. dakikada Sivasspor'un yakaladığı pozisyon hareketlendirdi. Hızlı bir kontra atak yakalan konuk takım 3'e 3 geldi. Savunmanın arkasına iyi sarkan Erman Kılıç, Hakan Balta'nın ofsaytı bozmasıyla da ceza alanı içerisinde toplu buluştu ve Ufuk ile karşı karşıya kaldı. Sezonun dikkat çeken performanslarından birisine sahip olan Erman'ın yerden vuruşunu Ufak uzandı ve kurtarmayı başardı.

GOL GELİYORUM DEDİ...

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Sivasspor oldu. Sağ kanattan gelen Mehmet Nas'ın altıpasa yaptığı ortaya Cerny dokundu ancak Ufuk'u geçemedi. Ufuk Ceylan'ın ikinci önemli kurtarışını yaptığı bu pozisyonda dakikalar 47'yi gösteriyordu. Bu pozisyon iki dakika sonra gelecek golün habercisi niteliğindeydi...

GOL GELDİ!

49. dakikada yine aynı kanattan gelen Sivasspor'da Uğur Kavruk topu arka direğe doğru kesti. Aydın Yılmaz'ın yerine oyuna dahil olan Sabri'nin engellemek istediği topu Cerny göğsü ile önündeki Erman'a indirdi. İlk yarıda mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamayan Erman Kılıç bu sefer kırmızı-beyazlı ekibi sevindiren sonucu getirecek vuruşu yaptı ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

HAMLELER SONUÇ VERMEDİ
Fatih Terim'in Riera-Emre Çolak değişikliği ile orta sahaya dinamizm kazandırma hamlesi atakların sıklaşmasını sağlasa da maçın işlk 1 saatinin tamamlasına rağmen aranan golü bulduramadı. Sağlı sollu ortalarla gelen Galatasaray'da son vuruş eksikliği bu maçta kendisini gösterdi. Sivasspor ise Eneramo ve Erman'ın süratinden faydalanarak kontra ataklarla gol bulmayı denedi ancak onlar da 1-0'lık tabelayı değiştiremedi.

BAROS ÇOK YAKLAŞTI

82. dakikada Çek futbolcu Sabri'nin ortasında ceza alanı içerisinde topu göğsüyle çok iyi kontrol etti. Önüne indirdiği topu sağ ayağı ile kaleye gönderdi ancak vuruşu az farkla auta çıktı. Bu pozisyonun ardından ev sahibi ekibin en azından maçı uzatmaya götürecek gol için umutları biraz daha azalmış oldu.

SON DAKİKADA TARTIŞMALI POZİSYON

90+5. dakikada Selçuk sağ kanattan atağa kalktı. Ceza alanına doğru kestiği top Ziya Erdal'dan döndü. Tüm Galatasaray'lı oyuncular Erdal'ın 'elle müdahale ettiği' itirazıyla hakem Mustafa Abitoğlu'na dönerken, Abitoğlu'nun kararı penaltı değil, devam oldu.

Kalan dakikalar iki takımın da gol kaydedemediği dakikalar olarak kayda geçti ve Sivasspor 1-0'lık galibiyetle çeyrek finale doğru yol aldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

M.S. Sivasspor, zorlu deplasmanda Erman Kılıç'ın golü ile zafere ulaştı ve adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu.
M.S. Ve Mustafa Kamil Abitoğlu maçın son düdüğünü çaldı. Sivasspor çeyrek finalde...
95' Necati'nin ara pasında Sabri sağ kanattan ortasını yaptı, top savunmadan döndü. Bütün Galatasaraylılar elle oynama beklentisi ile penaltı bekliyor ama hakemin kararı devam.
94' Sivasspor'da Mehmet Nas'ın yerine Cihan Özkara oyuna girdi.
94' Sabri ceza sahasında topla buluştu ve yerden bir vuruşla Atilla'yı mağlup etmek istedi. Ancak şut çok yavaş ve top kaleci Atilla'da kaldı.
93' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşudna Semih, ön direkte kafayı vuramadı ve savunma topu karşıladı.
93' Galatasaray'da Emre'nin ortasında top arka direkte Sabri'de kaldı. Sabri'nin yerden ortasında savunma topu kornere uzaklaştırdı.
91' Milan Baros ceza sahasında yerde kaldı ama hakem penaltı beklentilerini dikkate bile almadı.
90' Maçın sonuna 5 dakikalık oynanmayan süre eklendi.
90' Selçuk'un harika pasında Necati ceza sahasında topla buluştu ama Necati'nin kontrolü kötü.
79'Galatasaray kontra atağa çıkarken topu kaybetti . Ancak Erman çok net bir fırsatta kötü bir pas tercihi yaptı. Pozisyonun devamında Eneramo, ceza sahası dışından kaleyi yokladı ama top auta gitti.
78' Eneramo, sağ kanatta Ujfalusi'den söktüğü topla ceza sahasına kadar girdi. Bu pozisyonda hakem faul düdüğünü çaldı ama Eneramo ve Semih bu düdüğü duymayınca ortam gerildi.
78' Eneramo bir anda kendisini ceza sahasında buldu. Nijeryalı oyuncunun vuruşunda top kaleci Ufuk'ta kaldı.
78' Fatih Terim son hamlesini de yapıyor. Engin Baytar'ın yerinde Sercan Yıldırım oyunda.
77' Erman Kılıç topla ceza sahasına girdi ve Ujfalusi'nin kayrak müdehalesinde yerde kaldı. Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu, bu pozisyonda devam kararı verirken; Erman'a aldatmaya yönelik hareketten sarı kart gösterdi.
76' Galatasaray hızlı hücumunda Milan Baros topla buluştu. Ancak Çek golcü ağır kaldı ve Murat Akça kayarak topun sahibi oldu.
75' Baros sol kanada kadar gelip top aldı. Ancak aldığı topu tekrar arkadaşlarına kazandırmayı başaramadı. Çek yıldızın pasında top taça çıktı.
74' Sivasspor'un golden sonra direnci çok arttı. Daha fazla koşan, daha az boşluk bırakan bir Sivasspor var sahada. Galatasaray ise aksine daha çok risk alıyor ve savunmasında daha büyük boşluklar veriyor.
73' Mehmet Nas Galatasaray savunmasının arkasına sarktı. Yerden seken top çok havalandı ve Ufuk kalesini terk ederek topun sahibi oldu.
72' Baros ve Sabri ikilisiyle etkili olmak istedi Galatasaray. Ancak Sabri sağ kanatta topu kontrol edip orta yapmayı başaramadı.
71' Konuk ekipte Pedriel sol kanatta topla buluşan isim. Erman'ın pasında topu kontrol eden Bolivyalı oyuncunun, bekletmeden yaptığı ortada kafayı vuran savunma.
70' Erman Kılıç bu kez ceza sahası dışından kaleyi yokladı. Ancak tecrübeli oyuncunun vuruşunda top kaleyi bulmadı.
69' Sivasspor kontra atağında Eneramo sağ kanatta topla buluştu. Eneramo'nun yerden ortasında Eboue çok kritik bir müdahale yaptı. Ermkan pozisyonu takip edip topu Eneramo'ya kazandırdı ama ikinci orta kötü.
68' Sivasspor'un orta alandan kullandığı serbest vuruşta Eneramo, topu kafeyle kaleye yönlendirdi. Ama bu vuruş kaleci Ufuk'u zorlamadı.
67' Sivasspor'da Milan Cerny oyundan çıkarken, Ricardo Pedriel Suarez oyuna dahil oldu.
67' Galatasaray atağında Engin, ceza sahası sağ köşesinden ortasını yaptı. Milan Baros'u aşan top auta gitti.
66' Sabri savunmadan çıkarken topu kaybetti. Eneramo, ceza sahasının sol köşesinden şutunu attı, top az farkla auta gitti.
65' Sivasspor bir kez daha rakip yarı alana hızlı geçmeyi başardı. Ancak sol kanatta topla buluşan Eneramo ve Ziya Erdal ikilisi topu arkadaşlarına aktarmayı başaramadı.
64' Emre Çolak, sol kanattaki boşluğu çok iyi gördü. Hakan Balta, Navratil'den sıyrılarak son çizgiye kadar indi. Tecrübeli oyuncunun yerden ortasında top Atilla'nın ellerinde kaldı.
63' Az önce oyuna giren Emre Çolak, ceza sahası dışından kaleyi yokladı. Kaleyi karşıdan bir noktadan gelen şutta top yandan auta gitti.
62' Sivasspor'da Erman Kılıç hızla rakip yarı alana geçti. Ancak Selçuk İnan rakibini faulle durdurarak tehlikenin büyümesine izin vermedi. Bu hareket Selçuk'a sarı kartı getirdi.
62' Galatasaray pozisyonun devamında sol kanattan köşe vuruşu kazandı. Ancak bu kornerde de savunma ön direkte topu karşılamayı başardı.
61' Sabri Sarıoğlu'nun sağ kanattan yaptığı ortada Baros, arka direkte golle burun buruna kalacaktı ama savunmanın zamanlaması çok iyi.
60' Ev sahibi ekipte ikinci oyuncu değişikliği geldi. Albert Riera oyundan çıkarken; Emre Çolak oyuna giren isim.
60' Galatasaray atağında Riera, ceza sahasının hemen dışındaki Necati'yi gördü. Ancak tecrübeli golcü topu kontrol edemedi ve top taça çıktı.
59' Sabri'nin sağ kanattan ortasını Murat Akça kafayla karşıladı. Sivasspor'lu oyuncular rakip yarı alana hızlı geçti ama topu ceza sahasına taşımakta yavaş davranınca avantajını kaybetti.
58' Bu kez de Eneramo hava topu mücadelesinde Ujfalusi'ye faul yaptı. İki oyuncu arasında ortam giderek geriliyor.
58' İkinci yarıda erken gelen golün ardından bolca tartışmalı pozisyon izliyoruz. Verilen ve verilmeyen fauller maçın ardından çok tartışılabilir.
57' Selçuk İnan orta sahada buluştuğu topla rakip ceza sahasına doğru yaklaştı. Necati ile verkaça giren Selçuk, ceza sahasının dışında yerde kaldı ama hakem bu pozisyonda devam kararı verdi.
56' Albert Riera, sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu arka direğe orta yaparak kullandı. Baros, elle oynama iddiaları eşliğinde topu indirdi ama oyun alanı içinde tutmayı başaramadı.
55' Galatasaray rakip yarı alanda kısa paslarla boşluk aradı. Sabri Sarıoğlu'nun uzaktan şutunda top savunmaya çarparak kornere gitti.
53' Sivassporlu Eneramo, orta saha hizasında sağ taç çizgisi yakında topla buluştu. Ujfalusi, Nijeryalı rakibini geçirmemek için faul yaptı ve sarı kartı gören isim oldu.
52' Sivasspor uzun bir pasla Cerny'i savunmanın arkasına kaçırdı. Ancak ofsayt bayrağı gecikmeden havaya kalktı.
52' Engin Baytar, sol kanattaki boşluğu kullanmak istedi ama pasında top Hakan Balta'ya gelmedi. Pozisyonun devamında ise Albert Riera'nın pasında top taça çıktı.
51' Galatasaray Necati ile etkili olmak istedi. Ancak tecrübeli golcü ceza sahasında şut imkanını bulamadı.
50' Uğur'un sağ kanattan ortasında Cerny, arka direkte Sabri'nin darbesine rağmen topu göğsüyle indirdi. Erman Kılıç, altı pasta topu önünde buldu ve Ufuk'u mağlup etmekte zorlanmadı.
49' GOOOLLL... SİVASSPOR GOLÜ BULUYOR... GOL: ERMAN
GALATASARAY-0 SİVASSPOR-1
47' Mehmet Nas'ın sağ kanattan yerden ortasında Cerny, topa dokundu. Altı pastaki bu dokunuşta Ufuk, topu iyi bir refleksle kurtarmayı başardı.
46' Sarı Kırmızılı ekip ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. İlk yarının etkili isimlerinden Aydın Yılmaz, yerini Sabri Sarıoğlu'na bıraktı.
46' Karşılaşmanın ikinci yarısı Galatasaraylı oyuncuların topa dokunuşu ile başladı.

D.A İLK YARI GOLSÜZ EŞİTLİKLE SONA ERİYOR Galatasaray 0-0 Sivasspor

45' İlk yarının sonuna bir dakikalık oynanmayan süre eklendi.
45' Erman Kılıç'ın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda kafayı vuran isim Riera...
44' Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta, Galatasaray savunmasından ters bir kafa vuruşu geldi. Böylece serbest vuruş köşe vuruşuna dönüştü.
43' Bugün yaptığı faullerle dikkat çeken Uğur Kavuk, sağ kanattan hücuma katıldı ve Hakan Balta'nın hareketiyle yerde kaldı. Hakem bir kez daha düdüğünü ağzına götürdü.
42' Sivasspor 3'e 3 bir kontra atak şansı yakaladı. Erman ceza sahasına sarktı ve Ufuk Ceylan'la karşı karşıya kaldı. Yetenekli oyuncunun yerden vuruşunda Ufuk'tan muhteşem bir kurtarış geldi.
41' Bu kez Galatasaray savunmasından riskli hareketler. Ujfalusi ceza sahası içinde prese rağmen kalecisi Ufuk'a döndü. Genç kaleci bu geri pasta hata yapmadı.
40' Selçuk'un ara pasında Baros topla buluştu. Ancak Çek yıldız topu ceza sahasına çevirmeyi başaramadı ve hakem aut kararı verdi.
39' Baros'un rakip yarı alanın ortasında kaptırdığı topla Sivasspor hızlı hücuma çıktı. Eneramo'nun ceza sahası dışına yerden pasında top Galatasaraylı oyuncularda kaldı.
38' Sivasspor hücum etmekte zorlanıyor, nadir ataklarında da ofsayt bayrağına takılıyor. Yan hakemin bayrağı bir kez daha Erman Kılıç için havada.
37' Engin Baytar sağ çaprazdan ceza sahasına girmek isterken Cerny'nin hareketi ile yerde kaldı. Hakem bu pozisyonda devam kararı verirken; Galatasaray cephesinden büyük bir itiraz geldi.
36' Eboue sağ kanatta topla buluştu ve ortasını yerden yaptı. Ancak Fildişili yıldızın ortasında top sol kanada kadar açıldı.
35' Aydın'ın ara pasında Necati ceza sahasında topla buluştu. Fakat yan hakemin bayrağı Necati için havada...
34' Engin Baytar rakip yarı alanda yaptığı presle topun sahibi oldu. Ancak hakem Abitoğlu, Engin'in hareketi için faul kararını verdi.
33' Aydın'ın Necati'ye göndermek istediği ara pasında savunma topa ayak koydu. Ama o top sağ kanatta Baros'ta kaldı. Çek yıldız bekletmeden altı pastaki Necati'yi topla buluşturmak istedi ancak top Atilla'da kaldı.
32' Selçuk bugün üçüncü kez kaleyi yokladı. Başarılı orta saha oyuncusu ceza sahasının 2-3 metre kadar dışında kaleyi görür görmez şutunu attı ama top auta çıktı.
31' Galatasaray sağ kanattan bir korner daha kullandı. Riera'nın ön direğe ortasını Faty kafayla karşılarken; Engin'in ceza sahası dışından attığı şutta top savunmadan döndü.
30' Karşılaşmanın ilk yarım saatlik bölümü golsüz eşitlikle geçildi.
30' Engin sağ kanatta ilk rakibinden çok şık bir hareketle sıyrıldı. Fakat ikinci Sivassporlu çabuk yetişti kademeye ve topu Engin'den aldı.
28' Galatasaray kontra atağa çok hızlı çıktı yine. Ancak Necati'nin bir pasında daha isabet yok, araya giren isim Jakub Navratil.
27' Mehmet Nas'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Muslera, topu yumrukladı ve tehlikeyi uzaklaştırdı.
27' Kadir Bekmezci'nin sol kanattan ortasında top ceza sahası içinde Mehmet Nas'da kaldı. Mehmet'in yerden ortasında top savunamdan kornere çıktı.
27' Aydın bu kez sol kanada gelerek topun sahibi oldu. Ancak Necati'nin Baros'a gönderdiği pas kötü olunca top Sivasspor'a geçti.
26' Eneramo iki rakibi arasından kurtuldu ve Erman Kılıç ile girdiği verkaçın ardından kaleyi karşısına aldı. Eneramo'nun yerden vuruşunda top Muslera'nın kalesini bulmadı.
25' Mehmet Nas'ın sol kanattan pasında Semih, topu kafayla karşılayan isim oldu.
24' Albert Riera'nın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda, savunma ön direkte topu karşıladı.
23' Aydın Yılmaz, sağ kanatta Eboue ile girdiği verkaçın ardından ceza sahasına girdi. Aydın ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalacakken Murat Akça kayarak topu kornere gönderdi.
22' Galatasaray son 4-5 dakikada baskısını daha da arttırdı rakip kalede. Sivasspor'un bu baskıyı nasıl kıracağı büyük bir merak konusu.
21' Necati'nin ara pasında Baros, Atilla ile karşı karşıya kaldı. Çek yıldızın vuruşunda Atilla mutlak bir golü engellerken; dönen topta Necati topu kaleye göndermeyi başaramadı.
20' Hakan Balta'nın pasında Riera sol kanatta topla buluşmak üzereyken, Uğur Kavuk rakibini faulle durdurdu ve sarı kart gören 2. isim oldu.
19' Galatasaray gole çok yaklaştı. Albert Riera'nın ortasında Milan Baros kafayı vurdu ancak top az farkla auta çıktı.
18' Sivasspor'un sert futbolu maçın ilk sarı kartını getirdi. Aydın Yılmaz'ı faulle durduran Jacques Faty, sarı kart gören isim...
18' Selçuk sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu pas vererek kullandı. Ancak Hakan, Selçuk ikilisi sol kanatta orta şansını bulamadı.
17' Selçuk'un derinleme pasını Navratil kayarak kesti. Fakat savunmaya çarpan top kornere çıktı.
16' Sivasspor savunmasından riskli paslar. Murat'ın pasında Navratil, Baros'un presi altında zor anlar yaşadı. Navratil'in pasını Atilla uzaklaştırdı.
15' Galatasaray kısa ve etkili paslarla rakip yarı alana yerleşti bir kez daha. Ancak sol kanatta Riera'nın pasında Engin topla buluşamadı.
14' Erman'ın kısa düşen pasında Aydın araya girdi. Aydın'ın Necati ile yapmak istediği ara pasını engelleyen isim eski Galatasaraylı Murat Akça...
13' Bu köşe vuruşunda Semih ile Navratil çarpıştı ve iki savunma oyuncusu yerde kaldı. Sağlık görevlileri kısa zamanda müdahaleye yetişirken; iki futbolcu da oyuna devam edecek durumda.
12' Selçuk'un sol kanattan kullandığı kornerde top doğrudan kaleci Atilla Koca'nın ellerinde kaldı.
12' Necati'nin sol kanattan ceza sahası dışına çevirdiği top Selçuk'da kaldı. Selçuk önünde boşluğu bulunca sert bir şut daha attı ancak savunmaya çarpan top kornere gitti.
11' Sarı Kırmızılılarda bu kez Selçuk topun başına geçti. Ancak başarılı orta sahanın ortasında da sonuç değişmedi ve topu savunma karşıladı.
10' Ev sahibi ekip maçın ilk bölümünde rakip yarı alana kuruldu. Bu kez Selçuk yerde kaldı, Galatasaray bu kez rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kullanacak.
9' Galatasaray, rakip yarı alanın ilk metrelerinde önemli bir top kaybı yaptı. Ancak 2 kişiyle kontra atağa çıkan Sivasspor'da, Eneramo topu kontrol etmeyi başaramadı ve kontra atak başlayamadan bitti.
9' Selçuk'un pasında Riera topun üzerinden atladı. Ancak İspanyol oyuncunun bu denemesinde Sivassporlu oyuncular araya girdi.
7' Sarı Kırmızılı ekibin sağ taç çizgisi yakınından kazandığı serbest vuruşu yine Riera kullandı. Sivasspor savunması bu ortayı da kafayla karşıladı.
7' Galatasaray'da bu kez Engin yerde kaldı. Sivasspor maça sert başladı.
7' Çağ çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Riera topun başına geçti. Riera'nın ortası etkisiz ve savunma zorlanmadan topu uzaklaştırdı.
6' Aydın ceza sahasına girmek isterken yerde kaldı. Ceza sahasının 4-5 metre dışından serbest vuruş kullanacak Galatasaray.
5' Necati'nin ara pasında Baros, ceza sahasında topla buluştu. Çek golcü kaleciyle karşı karşıya kalacakken yerde kaldı ama hakem bu pozisyonda devam kararı verdi.
4' Engin'in ara pasında Baros topu kontrol edemedi ve Cerny tehlikeyi uzaklaştırdı.
4' Galatasaray ilk dakikalarda sağ kanadı kullanmak istiyor. Ancak bu kez de top Aydın'dan taça çıktı.
3' Erman Kılıç'ın sol çaprazdan orta şut karışımı vuruşunda Cerny, topa dokunmayı başaramadı. O top doğrudan sağ kanattan taça çıktı.
3' Selçuk ceza sahası dışından şut şansını bulur bulmaz kaleyi yokladı. Atilla, bu sert şutta topu iki hamlede kontrolü altına aldı.
2' Aydın sağ kanatta topla buluşur buluşmaz, Eboue'nin koşu yolunu gördü. Ancak iki oyuncunun presi altındaki Aydın, pasını geçirmeyi başaramadı.
1' Erman Kılıç'ın yerden pasında top Mehmet Nas için çok hızlı ve top Ufuk Ceylan'a kadar geldi.
1' Zorlu mücadele Sivassporlu oyuncuların topa dokunuşu ile başladı.

Milli marşımız...

Her iki takımda sahaya çıktı.

İLK 11'LER


GALATASARAY
Ufuk Ceylan
Eboue
Ujfalusi
Semih Kaya
Hakan Balta
Aydın Yılmaz
Selçuk İnan
Engin Baytar
Riera
Necati Ateş
Milan Baros

SİVASSPOR
Atilla Koca
Murat Akça
Milan Cerny
Navratil
Uğur Kavuk
Ziya Erdal
Jacques Faty
Kadir Bekmezci
Mehmet Nas
Erman Kılıç
Michael Eneramo