Sivasspor-Galatasaray Maçına Doğru Maçın Bilet

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor ile Galatasaray arasında 5 Mart Pazartesi günü oynanacak maçın biletlerine her iki takımın taraftarları yoğun ilgi gösterdi

Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Gişesi'nde 28 Şubat Salı günü satışa çıkan biletlerin büyük bir bölümü satıldı. Maraton, VIP ve misafir takım tribünü biletlerinin tamamının tükendiğini ifade eden Sivasspor Kulübü yetkilileri, sadece az sayıda Gar tarafı kale arkası tribünü biletinin kaldığını kaydetti. Galatasaraylı taraftarlara stadyumun yüzde 5'i oranında bilet ayrıldığını belirten yetkililer, maçı 820 civarında Galatasaraylı taraftarın, havuz tarafı kale arkası tribününde ayrılan bölümde izleyeceğini ifade etti. VIP tribünü biletlerini 15, maraton tribünü biletlerini 10, kale arkası tribünü biletlerini 5 ve misafir takım tribünü biletlerini 10 liradan satışa sunan Sivasspor yönetimi, lider Galatasaray ile oynanacak bu zorlu maçta taraftarları takımı coşkulu bir şekilde desteklemeye çağırdı. Sivasspor ile Galatasaray arasında Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak maç saat 20.00'de başlayacak.

OTYAKMAZ YARIN SİVAS'A GELECEK

Bu arada, ''futbolda şike'' iddialarına ilişkin dava kapsamında 8 aydır tutuklu bulunduğu Metris Cezaevinden 25 Şubat'ta tahliye edilen Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, yarın öğleden sonra İstanbul'dan havayoluyla Sivas'a gelecek. Sivassporlu taraftarlar, uzun bir aradan sonra Sivas'a gelecek olan başkan Otyakmaz için karşılama programı düzenleyecek. Sivas Belediyesinin de taraftarların Nuri Demirağ Havaalanına geliş-gidişi için otobüs tahsis edeceği, ayrıca Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve bağlı odaların da havaalanına minibüsler kaldıracağı belirtildi. Sivasspor'un en son geçen sezonun 34. haftasında Sivas'ta 22 Mayıs 2011'de Fenerbahçe'ye 4-3 mağlup olduğu maçı tribünden izleyen Mecnun Otyakmaz, ligde 28 maç aradan sonra taraftarlarla buluşacak. Kırmızı-beyazlı ekibin bu sezon ligdeki ilk 28 maçını tribünden izleyemeyen Otyakmaz, hakkındaki idari tedbir kararının Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu'nca kaldırılması nedeniyle Galatasaray maçında tribündeki yerini alacak. Toplam 288 gün sonra Sivasspor taraftarıyla buluşacak olan Otyakmaz, tedbir kararı nedeniyle geçen hafta sonu ligde Ankara'da oynanan Gençlerbirliği-Sivasspor maçını da izleyememişti.

Kaynak: AA