Şampiyon Boksöre Ödül Yağdı

2011 EUC-AIBA Dünya Genç Yıldızlar Boks Şampiyonası'nda 57 kiloda Dünya Şampiyonu olan Samsunlu Reyhan Çakır'a ödül yağdı.

Babası Samsun Adliyesi İdari İşler Müdürü olan 17 yaşındaki şampiyon Reyhan Çakır için Samsun Adliyesi'nde ödül töreni düzenlendi. Törene Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Erol Tosun, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Adalet Komisyonu Başkanı Hüsamettin Otçu, Samsun Borusu Başkanı Necat Anıl, 1. İdare Mahkemesi Başkanı Cevdet Erkan, Cumhuriyet Savcıları Ümit Ceyhan, Aydoğan Sansak ve Akif Celalettin Şimşek katıldı

Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Erol Tosun yaptığı konuşmada, 'İdari İşler Müdürümüzün kızı olan Reyhan Çakır'ı bu başarısından dolayı tebrik ediyoruz. Kendisi 2011 yılında Dünya Şampiyonu dolup altın madalya kazanmıştır. Türkiye'yi temsil etmeyi layıkıyla yerine getirmiştir. 2011 Londra Olimpiyatları öncesi Türkiye geçmelerinde de birinci olmuş. Yakın tarihte İtalya'da tekrar Türkiye'ye temsil edecektir. Bu vesileyle kendisini tebrik ediyoruz ' dedi.

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, '2011 Dünya Şampiyonu olan Reyhan Çakır'ı tebrik ediyoruz. Samsun'umuzu ve bir şekilde de adliyemizi en güzel bir şekilde temsil ettiler. 2012'de de ülkemize madalya beklediğimizi kendisine ifade etmek isterim. İnşallah ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çekecek ve İstiklal Marşımızı tüm dünyaya dinletecek ' diye konuştu.

Samsun Barosu Başkanı Necat Anıl ise Samsun'un gururlu olduğunu ifade ederek, 'Samsun Adliyesi'nde çalışan arkadaşımızın çok değerli kızı Dünya Şampiyonu olmuştur. Türkiye'mizde çok önemli olan ve ses getiren bir durumdur. Biz kendisini kutluyoruz ' şeklinde konuştu.

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Erol Tosun, Adalet Komisyonu Başkanı Hüsamettin Otçu ve Samsun Bürosu Başkanı Av. Necat Anıl, Dünya Şampiyonu Boksör Reyhan Çakır'ı başarılarından dolayı tebrik ederek plaket verip madalya ve altın taktılar. Ayrıca, Reyhan Çakır'ın babası Murat Çakır da plaketle ödüllendirildi.

Kaynak: İHA