Erzurumlu Şampiyon Gençler, Sevinçlerini Abdullah Bilge İle Paylaştı

Türkiye genelindeki spor müsabakalarında başarı gösteren Erzurumlu öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge’yi makamında ziyaret etti.



Türkiye 'nin dört bir yanında yapılan yarışmalarda başarılı olan Erzurumlu öğrenciler, sevinçlerini Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ile paylaştı. Valilik önünde davul zurna ile karşılanan Türkiye Atletizm Kros yarışlarında küçükler dalında Türkiye birinciliğini elde eden Maksut Efendi İlköğretim Okulu öğrencileri ile ikinci olan Horasan Yatılı Bölge İlköğretim Okulu (YİBO) öğrencileri, yıldız erkeklerde dördüncü olan Yakutiye Atatürk İlköğretim Okulu ile bireysel sıralamalarda Türkiye ikincisi olan Savaş Oğuz, üçüncülüğü elde eden Emrah Gönen, gençlerde Türkiye birinciliğini kazanan Erzurum Spor Lisesi öğrencileri, Müdür Bilge 'yi makamında ziyaret ederek kazandıkları ödülleri taktim etti.

Yarışlarda başarılı olan Enes Korkmaz ve Onur Aras 'ın ise Malta 'da dünya şampiyonasına katılma hakkı kazandığı vurgulandı. Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge de Erzurum 'un bu tür başarıları hak ettiğini belirterek, Türkiye 'nin başka bir kentinde bu kadar birinciliği yaşamanın mümkün olmadığını söyledi. Bilge daha sonra başarılı öğrencilerle tek tek ilgilenerek, başarılarının devamını diledi.