Voleybol Erkekler 3. Ligi: Korkuteli Gençlikspor Evinde Ortaca Belediyesporu’u 3 - 1 Yendi

Türkiye Profesyonel Voleybol Erkekler 3.Ligi A grubunda mücadele eden Korkuteli Gençlikspor, kendi evinde oynadığı grubun güçlü ekiplerinden Ortaca Belediyesporu’u 3 - 1 yendi.

Türkiye Profesyonel Voleybol Erkekler 3. Ligi A grubunda mücadele eden Korkuteli Gençlikspor, kendi evinde oynadığı grubun güçlü ekiplerinden Ortaca Belediyesporu 'u 3-1 mağlup etti. Başından sonuna kadar büyük heyecana sahne olan müsabakayı Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce 'de izledi. Korkuteli Gençlikspor, 25-20,25-21,18-25 ve 25-15 'lik setlerle 3-1 yenerek flay-offlara katılmayı hak kazandı.

Korkuteli tarihinde ilk defa bir spor takımının Türkiye Profesyonel liglerinde temsil edildiği 3. Voleybol liginde Korkuteli Gençlikspor, elde ettiği bu galibiyetle 2 puanın sahibi olurken, puan cetvelinde de üst sıraları yerleşerek gelecek haftalar için büyük umut vaat etti. Korkuteli Gençlikspor Kulüp Başkanı Servet İlhan, “geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda iyi oynamamıza rağmen yenildik. Ancak sporcularımız bu maça iyi hazırlandılar.

Ortaca Belediye spor 'u 3-1 'lik setlerle mağlup ettik. Korkuteli Gençlikspor'un da bu lige yakışan bir takım olduğunu gösterdik. Artık takımımız Play- Offlara kaldı. Taraftarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA