Söke’de Şampiyonluk Coşkusu

Aydın Amatör Süper Lig’de şampiyonluğunu bir maç kala garantileyen Sökespor; Sökeliler tarafından coşkuyla karşılandı.

Pazar günü deplasmanda oynadığı Sağlıkspor maçını uzatma dakikalarında gelen Samet’in golü ile 1-0 kazanan Sökespor kafilesi; Söke’de taraftarları tarafından coşku ile karşılandı. Sökespor taraftarları kortej eşliğinde Söke turu atarlarken; Hükümet Meydanı’nda yakılan meşaleler coşkuya renk kattı. 21. Haftanın sonunda Sökespor 42 puana ulaşırken; en yakın takipçisi Sağlıkspor 37, Yıldızgücü 35, Acarlar Belediye 30, Kuşadasıspor 27 puanda bulunuyor.

Ligin bitimine bir hafta kala 21. Haftada Aydın Amatör Süper Lig şampiyonluğunu ilan eden Sökespor, önümüzdeki hafta Yıldızgücü ile karşılaşacak. 22. Haftanın diğer maçlarında Sağlıkspor, İsabeyli Şırlanspor ile, Kuşadası İncirliova Belediye ile, Acarlarspor Yıldız Fenerspor ile, Pamukören ise Kurtuluşspor ile karşı karşıya gelecek.

“ÖNÜMÜZDEKİ SEZON BAL’DA MÜCADELE EDECEK” Tarihinde 2. Lig’de oynama başarısı göstermiş, birçok Anadolu efsanesi takıma kafa tutmuş Sökespor ve Söke’nin spor camiası yıllar sonra Amatör Süper Lig’de şampiyon olma başarısını kutluyor. 1998 yılında 3. Lig’den düşen Sökepor yıllardır Amatör Süper Lig şampiyonu olmasına karşın play-off müsabakalarından talihsiz şekilde elenmiş, bir türlü 3. Lig ile tanışamamıştı. Sökespor önümüzdeki yıl son birkaç yıldır uygulamada olan Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de oynayacak .