Osman Özköylü: Üzerimizdeki Şanssızlığı da Bir Parça Kırdık

Bank Asya 1. Lig'de sahasında Sakaryaspor'u 4-0'la mağlup eden Denizlispor'un teknik direktörü Osman Özköylü, ''Üzerimizdeki şanssızlığı da bir parça kırdık'' dedi.

Özköylü, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Sakaryaspor'u farklı skorla mağlup ettikleri için keyifli ve mutlu olduklarını söyledi.

Kartalspor maçı sonrası büyük üzüntü yaşadıklarını bugün ise farklı galibiyet aldıkları için sevinçli olduklarını belirten Özköylü, şöyle konuştu:
''Oyuncu arkadaşlarımı ne kadar tebrik etsem, övsem azdır. Rakibimiz için final niteliğinde bir maçtı. Bizi yenselerdi ligde kalma konusunda umutlanacaklardı. Ancak geçen hafta kaybettiğimiz 2 puanı telafi etmek istiyorduk. Futbol anlamında, seyir keyfi açısından çok iyi şeyler ortaya koyduk. Çok keyifli ve mutluyuz. İnşallah bundan sonra da böyle olur. Böyle oynadıkça her şey daha güzel oluyor. Tüm futbolcularımla gurur duyuyorum. Her geçen gün daha iyi oluyoruz. Üzerimizdeki şanssızlığı da bir parça kırdık.''

-Sakaryaspor cephesi-
Sakaryaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, beklemedikleri bir skor ve yenilgiyle karşılaştıkları için üzüntülü olduklarını ifade etti.

Sahada çok kötü bir oyun sergilediklerini belirten Vural, şöyle konuştu:
''Mağlubiyetin bize getireceği durumu biliyorduk. Daha maçın 21. dakikasında gol yedik. İkinci devrenin başında da ikinci golü yedik. Salih'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalınca maç koptu. Rakibimiz bunu iyi değerlendirdi ve sıkıntıya girmeden farklı sonuca ulaştı. Bundan sonra 8 maç 24 puan var. Matematiksel olarak şansımız var. Gelecek hafta Göztepe maçında kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Sonuna kadar uğraşacağız. Bizim için bu hafta üzücü tamamlandı. Sakaryaspor takımı önümüzdeki sene ile ilgili çalışmalarını yapmak zorunda.''

Kaynak: AA