Müesseseler Arası Basketbol Turnuvası’nın Galibi Erdi Yapı Oldu

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl temsilciliği tarafından organize edilen Müesseseler arası Basketbol Turnuvasında Erdi Yapı şampiyonluğa ulaştı.

Final müsabakasında Erdi Yapı Basketbol takımı rakibi Eğilmez Kuyumculuk Basketbol takımını 63 - 58 yenerek şampiyon oldu. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Müesseseler Arası Basketbol Turnuvası final maçında, Erdi Yapı ile Eğilmez Kuyumculuk Basketbol takımları 18 Temmuz Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi.

Mücadelede Taner Met'in basketi ile start aldı. Erdi Yapı basketbol takımı Uğur, Benan ve Cenget'in basketleri ile farkı açtı ve sert savunması ile rakibine sadece 8 sayı şansı vererek periyodu 19 - 8 üstün tamamladı. İkinci periyot Taner Özsoy'un üç sayılık basketi ile başladı. Eğilmez Kuyumculuk basketbol takımı Arif, Gürkan ve Taner ve Taner Özsoy, Erdi Yapı ise Benan, Uğur, Suat ve Altuğ ile sayılar buldu.

Devreyi Erdi Yapı basketbol takımı 32 - 22 üstün tamamladı. Mücadelenin üçüncü periyodu Cenget'in basketi ile başladı. Bu periyotta Eğilmez Kuyumculuk basketbol takımı Sercan, Celalettin, Gürkan, Taner Met, Arif ve Taner Özsoy'un sayıları ile farkı eritti. Final periyoduna Erdi Yapı basketbol takımı 47 - 43 üstün girdi.

Final periyodunda Erdi Yapı basketbol takımı Benan, Uğur ve Suat'ın elinden bulduğu basketlerle farkı korudu ve maçı 63 - 8 kazanarak şampiyon oldu. Final maçında Erdi Yapı basketbol takımından Benan 24, Uğur ve Cenget 11'er sayı galibiyet ve şampiyonluğun mimarı oldu. Eğilmez Kuyumculuk basketbol takımından Taner Met 16, Taner Özsoy 15, Gürkan ise 13 sayı attı.

Şampiyon olan Erdi Yapı basketbol takımına ödülünü Erdi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Keskin, ikinci olan Eğilmez Kuyumcuk basketbol takımına ödülünü Eğilmez Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Engin Eğilmez ve üçüncü olan Radyo 81 basketbol takımına ödülünü Basketbol İl temsilcisi Musa Keskin verdi.

Kaynak: İHA