Kuşadası Gençlikspor Play-Off'u Garantiledi

Türkiye 3. Erkekler Basketbol Ligi F Grubu'nda mücadele eden Kuşadası Gençlikspor, evinde oynadığı maçta Diyarbakır Bağlar Belediyespor'u mağlup ederek, grup maçlarının bitimine 2 hafta kala play-off'a kalmayı garantiledi.

Kuşadası Belediyesi Uğur İnan Spor Salonu'nda, Kuşadası Gençlikspor ile Diyarbakır Bağlar Belediyespor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 28-36 mağlup kapatan siyah siyah beyazlılar, ikinci yarıda başarılı bir oyun ortaya koyarak Diyarbakır ekibi karşısında maçtan 78-69 galip ayrıldı.

Kuşadası Gençlikspor Basketbol Şubesi Başkanı Tufan Asrav, maçtan sonra yaptığı açıklamada, sezon başında oluşturdukları ekiple kısa sürede büyük aşama kaydettiklerini söyledi.

Kuşadası'nın önemli bir basketbol potansiyeli bulunduğunu ifade eden Asrav, şunalrı kaydetti:
''Hedefimiz bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek. Sezon başında yeni bir ekip oluşturarak, ilk önce bölgesel ligde hedefimize ulaştık ve 3. Lige yükseldik. 3. Ligdeki grup maçlarımızda da hedefimiz play-off'lara kalmaktı ve grup maçlarının bitimine 2 hafta kala bunu da garantiledik. Kısa sürede elde ettiğimiz bu başarılarla Kuşadası'ndaki basketbol ateşini yeniden canlandırdık.''

Kaynak: AA