Carvalhal: Bundan Sonra Eşit Şartlarda Mücadele Edeceğiz

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, ligde diğer rakipleri ile eşit şartlarda mücadele etselerdi aralarında bu kadar puan farkının olmayacağını söyledi.

Takımın kendi sahasında Manisaspor'a 4-1 yendiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan genç teknik adam, 'Tabi ki çok mutluyuz. Dün Beşiktaş için yeni hedefler belirlemiştik. Bundan sonra neler yapacağımızı konuştuk. Yeni hedefler belirledik. Bundan sonra rakiplerle aynı seviyede oynayacağız. Bugüne kadar aynı seviyede hiç bir zaman oynamadık. Bu maça kadar ilk defa kadroyu yaparken zorlandım. Bundan önce zorlanmıyordum, sakat oyuncular fazlaydı. Bu hafta iyi anlamda bir sıkıntı yaşadım. Sakatlar iyileşiyor. Takım olarak iyi yola girdik ' diye konuştu.

Portekizli çalıştırıcı, Türkiye Ligi'nde Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un aynı seviyede olduğunu ifade ederek, 'Bundan önce yoğun maç trafiği içinde maçlarımızı oynadık. Bana göre dört büyük takım aynı seviyede. Bizimle aynı durumu yaşayan Trabzonspor'un geriye düşmesi yoğun programdan kaynaklandı. 4 takım aynı seviyede oynasaydı arada bu kadar puan farkı olmayacaktı. Daha küçük puan farkı olurdu. Unutmayın henüz lig bitmedi play-off'lar var. Bundan sonra eşit şartlarda oynayacağız. Hangi takımın daha iyi olduğunu göreceğiz. Biz iyiyiz veyahut kötüyüz demiyorum. Ligin en iyi takımını görmek için eşit şartlarda mücadele edilirse sonuç ortaya çıkacaktır ' dedi. Bir gazetecinin 'Fernandes'e transfer teklifleri geldiği ifade ediliyor. Sizin bu konuda kararınız ne olur ' sorusuna Carvalhal, şu cevabı verdi: 'Bu konular beni ilgilendirmez. Bunda söz hakkım olamaz. Yorum yapma hakkım da yok. Bana gelmiş bir durumda yok. Fernandes'ten bana gelen bir bilgi de yok. Fernandes ile benim menajerim de aynı kişi değil. ' Genç teknik adam, takım olarak iyi oynadıklarını ve böyle olunca oyuncuların bireysel farklarının ortaya çıktığını sözlerine ekledi.