Aliağa Petkim'i Deplasmanda Yenen Türk Telekom Mutlu

Beko Basketbol Ligi 23.haftasında play-off potasını yakından ilgilendiren karşılaşmada Türk Telekom deplasmanda karşılaştığı Aliağa Petkim’i 86 - 89 yenmenin sevincini yaşıyor.

Aliağa Petkim yardımcı antrenörü Sinan Aksoylar, kazanmaları gereken bir karşılaşmayı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtirken, “Play-off potasını yakından ilgilendiren ve sahamızda kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. Sahada istediğimiz oyunu yansıtamadık ve basit hatalar ile yenildik. Türk Telekom 'u kutluyorum. Önümüzdeki karşılaşmalara bakacağız.” dedi.

HAYDAR KEMAL ATEŞ: ÇOK ZORLU BİR KARŞILAŞMA OLDU
Aliağa Petkim karşısında çok zorlandıklarını belirten Türk Telekom antrenörü Haydar Kemal Ateş ise “Hedefleri olan bir takımız. Aliağa Petkim karşısında çok iyi oynadık diyemem ama kötüde oynamadık. Çok zorlanmamıza rağmen sahadan galip ayrıldık. Play-off iddamızı devam ettirebilmemiz için final maçıydı bu karşılaşma. Kazandığımız için mutluyuz.” dedi.

Kemal Ateş, takım olarak her geçen hafta daha iyiye gittiklerini de belirterek, oyuncularına çok güvendiğini ve bundan sonraki maçlarında da salondan galibiyetlerle ayrılarak sezonu en iyi yerde bitireceklerini söyledi.