Korkmaz: Deplasmanda Kırılgan Bir Takımız, Bunu Bir Türlü Çözemedik

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, deplasmanda kırılgan bir takım olduklarını, bunu da bir türlü çözemediklerini söyledi.

Korkmaz, deplasmanda Gaziantepspor karşısında aldıkları 3-0 'lık mağlubiyetin ardından sonucu değerlendirdi. Gaziantepspor 'un hak ettiği bir 3 puan aldığını kaydeden Korkmaz, “Golü yiyene kadar takımın adına istemediğim bir oyun vardı. Pas yapamadık, hücuma doğru düzgün çıkamadık, defans anlamında istediğimizi yapamadık. Golü yedikten sonra oyunun hakimi olduk. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. İkinci yarıda başlangıçta yine aynı kafa kafaya gidiyordu. İkinci golü yemesek atabilirdik. İkiyi yedikten sonra oyun koptu. Maalesef deplasmanda daha kırılgan bir takımız. Bunu bir türlü çözemedik. Ama artık bu maç geride kaldı. Bu maçı düşünmek istemiyoruz. Önümüzde, kendi sahamızda oynayacağımız final niteliğinde bir maç var. İnşallah onun üstesinden geliriz.” dedi.

Kardemir Karabüksporlu Uğur Uçar da maça baskı yiyerek başladıklarını söyleyerek, “Golü yedikten sonra 2-3 net pozisyonumuz var. İlk yarıyı beraberlikle kapatabilirdik. Ama yapmamamız gereken bir hareketten dolayı penaltı oldu ve rakibin ikinci golü geldi. Maç da orada koptu. Çevirmeye uğraştık ama olmadı. Önümüzdeki maçlara bakacağız. İnşallah haftaya evimizde Kayseri maçını kazanıp ligde kalacağız.” açıklamasını yaptı. Kaleci Bora da her hafta final maçları oynadıklarını hatırlattı. Gaziantepspor maçının da bu finallerden biri olduğunu dile getiren Bora, “Deplasmanda en azından bir puan almak istiyorduk ama olmadı, başaramadık. Üzgünüz. İnşallah haftaya bunu telafi ederiz.” diye konuştu.