Karaman:önümüzde 3 Maç Var, Gelişme ve İlerlememizi Devam Ettireceğiz

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, daha önlerinde 3 maç bulunduğunu ifade ederek, gelişme ve ilerlemelerini devam ettirmeleri gerektiğini söyledi.

Karaman, Kardemir Karabükspor karşısında 3-0 kazandıkları maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında skoru değerlendirdi. Maçın ilk 45 dakikasında net bir skorla içeri girebileceklerini anlatan Karaman, “Vurduğumuz köşe vuruşları çok şansız bir şekilde dışarı çıktı. Onlar gol olsa belki ikinci yarı daha rahat olabilirdi. Çünkü ikinci 45 dakika başladığında ilk 15 dakika zorlandık. Ama daha sonra ikinci golü ve skoru bularak net ve haklı bir galibiyet aldık. Rakibimiz de tehlikeli bir takım. Bülent hocanın özellikle ikinci yarı yaptığı çıkışı basit görmemek lazım. Özellikle hücumda çok etkili bir takım. Ama takımımız özellikle defans ve bireysel görev verdiğimiz oyuncuların hepsi, rakibimizin tehlikeli oyuncularına pozisyon vermediler. Oyuncularımı kutluyorum. Daha önümüzde 3 maç var. Gelişmemizi, ilerlememizi devam ettirmemiz gerekiyor. 18 'in dışında kalan bazı önemli oyuncularımız da var. Takımda rekabet ortamını geliştirmek amacıyla son 3 haftada da bazı değerlendirmeleri mutlaka yapacağım. İş daha bitmedi. Kalan 3 maçımızı da en iyi şekilde bitirip yeni sezonun hazırlıklarını yapacağız.” diye konuştu.

Gaziantepspor 'un başarılı savunma oyuncusu Dany de takımın şehir için çok önemli olduğunu hatırlatarak, “Biz sezon başında gerçekten zorluklar yaşadık. 3 hoca değişti. Şu anki hocamız gerçekten çok iyi. Maçlara da iyi motive ediyor. Zorlu maç olmasına rağmen iyi götürdük. Takımda da iyi hava yakaladık. Böyle devam ederse ligi rahat bir konumda bitireceğiz.” ifadelerini kullandı. Kırmızı siyahlı takımın ilk golünü kaydeden Cenk Tosun da maça iyi başladıklarını söyledi. Hikmet Karaman 'ın kendisine taktiksel anlamda Almanya 'da eğitildiği için ön tarafta her bölgede oynayabileceğini dile getiren Tosun, “Beni sağ tarafta oyuna sürdü. İyi oynadığımı düşünüyorum. Takım için de çok çalıştım. Bence performansım iyiydi.” değerlendirmesinde bulundu.