Elazığspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Elazığspor, Bank Asya 1.Lig'in 26. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Elazığspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, oyuncuların morallerinin bozuk olduğunu belirterek, 'Bunu dışarında telafi etmemiz lazım. Oyuncu arkadaşlarımı toparlamamız lazım ' dedi.

Hüsnü Özkara, oyuna iyi başlayamadıklarını belirterek, 'İlk yarı bir tane Göksu ile yakaladığımız pozisyon var. İkinci yarı değişiklikle biraz daha baskılı oynadık oyuna ağırlığımızı koyduk. Bunlar gerilimli maçlar. Gol bulamayınca seyirci baskısı oluyor. Arkadaşlarımızın morallerinin çok bozuk olduğunu gördüm. Bunu dışarında telafi etmemiz lazım. Oyuncu arkadaşlarımı toparlamamız lazım. Buraya bu takımı bu oyuncular getirdi. Bu kaybı dışardan telafi edecek puanları almamız gerekiyor. Rakibi tebrikederim. Hakemlerle ilgili konuşmak istemiyorum ' ifadelerini kullandı. Elazığspor'lu oyuncu Sinan Özkan'da iyi oynamadıklarını anlatarak, 'Bireysel oyundan çok takım oyunu olarak istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Böyle olunca da mağlubiyet kaçırılmaz oldu ' şeklinde konuştu.

Alınan sonuçtan üzgün olduğunu belirten Elazığsporlu futbolculardan Alattin Tosun, 'Şok bir yenilgi aldık. İstemediğimiz bir mağlubiyet. İyi başlamadım maça çok pozisyon verdik. Çok hatalar yaptık. İkinci yarı daha farklı oynadık ama olmadı. İnşallah Bunu haftaya telafi ederiz ' açıklamasında bulundu

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bünyamin Sürel, dört haftadan beri iyi gitmediklerini belirterek, 'Oyuncularımı fiziksel olarak ve beyinsel olarak hazırladım. Kazanmamız gerenken bir maç olduğunu söyledim. Elazığspor'un özellikle oyunu son sonunda baskı kurdu. Futbolcu arkadaşlarıma belirli görevler vermiştim. Bunları yerine getirdiler. Kazanmak için gelmiştik. Bu maçı kazandığımız zaman play-off'u zorlayacaktık. Bu sahaya da kazanmak için çıktık. Kazandığımız için mutluyuz ' diyekonuştu. Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu oyuncu Serdal Deliktaş, 'Bir çıkış yapmamız gereken bir maçtı bu maç. Üzerimizde ki karabulutları atmamız gerekiyordu. Bizim hedefimiz play-off inşallah ' dedi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu oyunculardan Onur Bulut ise, Elazığ'a mutlak galibiyet parolasıyla geldiklerini belirterek, iyi oynadıkların söyledi. Onur Bulut, 'İkinci yarıda ise kısır bir oyun sergilendi. Elazığspor'un yüzde yüzlük pozisyonları olmadı. Penaltı olmasaydı maç 0-0 biterdi. İnşallah bu maç bizim çıkışımız olur. Bundan sonra ki hedefimiz play off ' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: İHA