Bucaspor Güngörenspor'a Acımadı

Bank Asya 1. Lig'in 26. haftasında sahasında İstanbul Güngörenspor'u ağırlayan Bucaspor sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Maçın ardından basın toplantısında açıklamalar yapan Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar oyuncularını kutladığını ve maçı hak ederek kazandıklarını söyleyerek, 'Oyuncularımı tebrik ediyorum. Ellerinden gelen bütün mücadeleyi gösterdiler. İstanbul Güngörenspor'u tebrik ediyorum. Ligden düşmesi neredeyse kesinleşen bir takım ama çok iyi mücadele ettiler. Bazı pozisyonlar farklı neticelenmiş olsa galip bile gelebilirlerdi. İçinde bulunduğumuz zor şartlara rağmen oyuncularım büyük özverigösteriyor. Hepsini alınlarından öpüyorum ' diye konuştu.

Bucasporlu futbolcu Berkay Samancı ise iyi bir maç çıkardıklarını ve hak ederek kazandıklarını söyledi. Berkay yönetimden futbol takımına sahip çıkılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Bucasporlu futbolcu Zafer Çevik ise zor bir maç olduğunu fakat çok iyi mücadele ettiklerini ve kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi Güngörenspor Teknik Direktörü Ömer Can Göksu maçın ardından yaptığı açıklamada, maçın seyrinin çok farklı olabileceğinin fakat dış faktörler sebebiyle maçı kaybettiklerini söyledi. Göksu, 'Maçı yöneten hakem triosu çok formsuzdu. Uzun zamandır bu kadar formsuz bu kadar pozisyonlara uzak bir hakem triosuyla karşılaşmamıştım. Maçla ilgili olarak elimizden geleni yaptık. Bucasporlu futbolcu 2. sarı karttan atılmalı ama atılmıyor. Lig bizim için yavaş yavaş daralıyor ' ifadelerini kullandı.

Güngörensporlu futbolcu Tunç Murat Behram maçla ilgili söyleyecekleri pek fazla bir şey olmadığını belirtirken bir an önce toparlanmaları gerektiğini belirtti.

Güngörensporlu diğer futbolcu Egemen Gençalp ise hakemlerin kötü bir yönetim gösterdiğini, iyi mücadele etmelerine rağmen maçı kaybettiklerini ifade etti.

Kaynak: İHA