Tokatspor’a Moral Yemeği

Ligde kalma mücadelesi veren Tokatspor’a verilen moral yemeğinde sporcular ile bürokratlar bir araya geldi.

Alamet-i Farika Restaurant 'ta düzenlenen yemeğe Vali Şerif Yılmaz, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Tokatspor Kulüp Başkanı Mehmet Aktürk kulüp yöneticileri ve futbolcular katıldı. Yemekte konuşma yapan Başkan Aktürk, 2-0 'lık Çorumspor galibiyeti sonrasında hem prim vermek hem de moral ve motivasyon amaçlı yemekte bir araya geldiklerini söyledi.

Mali Grup Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alptekin 'e 25 bin TL prim katkısı için teşekkür eden Başkan Aktürk, “Bu örnek davranışın tüm Tokatlı işadamlarına da örnek olması gerekir. Alper Bey Fenerbahçe ile oynadığı maç sonrasında Tokat 'ın kendisinin dikkatini çektiğini belirtmişti. Futbol bir şehrin tanıtımı için bu nedenle çok önemli. Kendileri Tokatspor layık olduğu yerde olsun diye bu primi karşılamayı uygun gördüler” dedi.

Vali Yılmaz ise konuşmasında Tokatspor 'a her şeyden önce Tokatlıların sahip çıkması gerektiğini belirterek; “Tokat 'ta çalışan, iş yapan, para kazanan insanlarımızın, herkesin bu çorbada tuzunun olması gerekiyor. Herke kendi gücü nispetinde Tokatspor 'a destek olması gerekir. Oluşturulan bu sinerji sonrasında Tokatspor 'un da bu yıl ligde kalması gerekir. Burada da iş hocamıza ve sporcu arkadaşlarımıza düşüyor. Yarından itibaren yeni bir kampanya başlıyor. Sizlerin alacağı galibiyetlerin de desteğiyle daha güzel sonuçlar alınacaktır” diye konuştu.

Kaynak: İHA