İmkb Müşir Zeki Paşa Spor Kulübü Türkiye Üçüncüsü Oldu

Türkiye Badminton Federasyonu’nun düzenlediği 13 Yaş Altı Kulüpler Türkiye Şampiyonası’na katılan Erzincan İMKB Müşir Zeki Paşa ilköğretim Okulu Spor Kulübü Türkiye üçüncüsü oldu.

34 ilin katıldığı Türkiye şampiyonasına 512 erkek, 212 kız sporcu katıldı. Erzincan İMKB Müşir Zeki Paşa ilköğretim Okulu Spor Kulübünün de 10 sporcuyla katıldığı 13 yaş altı Türkiye şampiyonasında Erzincan 'a Türkiye üçüncülüğü kazandırıldı.İMKB Müşir Zeki Paşa Spor Kulübü Başkanı Sinan Kartal, Erzincan 'a Türkiye üçüncüsü olarak gelen sporcularını ve antrenörlerini kutlarken, “Bize bu başarıyı kazandıran antrenörlerimiz Mehmet Yanık ve Mürsel Yıldız teşekkür ediyor, sporcu yavrularımızla gurur duyuyoruz” dedi.

13 Yaş Altı Badminton Türkiye Şampiyonasına Çift Erkekler ve Çift kızlar dallarında katıldıklarını belirten Kulüp Başkanı Sinan Kartal, “Furkan Şimşek ve Furkan Güleç Çift erkekler dalında Türkiye üçüncüsü olurken, Gökçen Zeynep Ergincan ve Görkem Esra Ergincan Türkiye ikincisi; Karışık Çiftlerde ise Görkem Ergincan ve Sezgin Kelebek Türkiye ikincisi oldular. Ayrıca Tek Erkeklerde Sezgin Kelebek Türkiye sekizincisi oldu.” dedi. Müşir Zeki Paşa Spor Kulübü Başkanı Kartal, “Maddi ve manevi açıdan takımımızın ve sporcularımızın yanında olacağız. Onlarn daha büyük başarılara imza atacaklarına olan inanç ve güvenimiz tamdır. Özellikle kamımızı çalıştıran ve onların hazır olmalarında, başarılarında büyük payları olan antrenörlerimiz Mehmet Yanık ve Mürsel Yıldız 'a en kalbi teşekkürlerimizi sunuyorum. Bu arada Gençlik Spor İl Müdürü Sayın Atanur Köseoğlu ile okul müdürümüz Sayın Muhammed Mustafa Güneş 'e maddi-manevi katkıları için de teşekkür ediyoruz.” dedi.

Okul Müdürü Muhammed Mustafa Güneş ise, Okulumuz spor kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Badminton Takımımızdaki sporcu öğrencilerimiz Mustafa Akpınar, Furkan Şimşek, Furkan Güleç, Abdullah Salih Eser, Sezgin Kelebek, Burhan Öztürk, Yusuf Eren Nalbant, Emircan Gürsoy, Gökçen Zeynep Ergincan ve Görkem Esra Ergincan 'ı başarılarından dolayı kutluyorum. Bu başarıda büyük pay sahibi olan takımızın antrenörleri Sayın Mehmet Yanık ve Sayın Mürsel Yıldız hocalarıma da şükranlarımı sunuyorum. Her zaman maddi ve manevi yönden takımızın ve çalıştırıcılarının yanında olacağız. Özellikle saha malzeme konusunda desteklerini esirgemeyen Gençlik Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu 'na da teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kulüp Başkanı Sinan Kartal ve Okul Müdürü Muhammed Mustafa Güneş, yarışmalara gidip gelmelerinde büyük destek sağlayan Organize Sanayi Müdürü Ergün Kolat 'a teşekkür ederek, bu başarının ne ilk ne de son olacağını dile getirdiler.

Kaynak: İHA