Fenerbahçe, Galatasaray İçin Kar Altında Çalıştı

Fenerbahçe, Galatasaray maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Antrenmanı Asbaşkanlardan Ömer Temelli ile Yönetim Kurulu üyelerinden Ali Yıldırım 'ın yanı sıra çok sayıda taraftar da izledi. Tesislere gelerek teknik ekip ve oyunculara destek veren taraftarlar, oyunculara çiçek takdim ettikten sonra alkışlar eşliğinde tesislerden ayrıldı.


Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00 'de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi. Kar yağışı nedeniyle havanın soğuk olması oyuncuları etkiledi.


Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 4 gruba ayrılan oyuncular, 5 'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından taktiksel ağırlıklı çift kale maç yapan oyuncular, antrenmanı bireysel çalışmalarla tamamladı.


Antrenmana, U17 Milli takımında yer alan Recep Niyaz katılmazken, Sezer Öztürk 'ün ise tedavi ve çalışmalarına tesislerde devam edildi .


Fenerbahçe, Galatasaray maçının hazırlıklarını yarın Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri 'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Saat 18.00 'de başlayacak çalışma basına kapalı gerçekleştirilecek.