Denizlispor'da Sakaryaspor Alarmı

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Sakaryaspor maçının kaderlerini belirleyecek bir maç olduğunu söyledi.

Bank Asya 1. Lig 26. haftasında kendi sahasında ligde kalma mücadelesi veren Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Denizlispor'da hazırlıklar sürüyor. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Osman Özköylü nezaretinde çalışmalarını sürdüren Yeşil siyahlı ekipte sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

Son 4 haftada 7 puan toplayan Denizlispor, Kartalspor maçında kaybettiği 2 puanı Sakaryaspor galibiyetiyle telafi etmenin hesaplarını yapıyor. Ligin ilk yarısında deplasmanda golsüz berabere kaldığı Sakaryaspormaçında galibiyetten başka bir şey düşünmeyen Horozlar, bu maçı kazanarak düşme korkusunu tamamen üzerinden atmak istiyor.

Kartalspor maçında çok iyi oynamalarına rağmen son saniye golüyle 2 puan kaybettiklerini ve bu puan kaybının kendilerini çok üzdüğünü ifade eden Osman Özköylü, 'Kartalspor maçını kazanmış olsaydık durumumuz çok farklı olacaktı. Bu puan kaybı Sakaryaspor maçının önemini biraz daha arttırdı. Sakaryaspor maçı bizim ligdeki kaderimizi belirleyecek bir maç haline geldi 'dedi.

Kartalspormaçında yaptıkları hataları yapmamaları gerektiğini kaydeden Özköylü, 'Bu maçı unutup, bizim için çok önemli olan Sakaryaspor maçına odaklanmak zorundayız. Sakaryaspor maçında puan kaybına tahammülümüz yok. Taraftarlarımızın da desteği ile bu maçı kazanıp, alt sıralardan tamamen uzaklaşmak ve moral bulmak istiyoruz. Taraftarlarımıza bu maçta büyük görev düşüyor. Onların vereceği desteğe çok ihtiyacımız var 'dedi.

Kaynak: İHA