Demir Bileklerden 4 Türkiye Şampiyonluğu

Türkiye Bilek Güreşi şampiyonasına katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un dünya şampiyonu sporcuları, dört kategoride Türkiye şampiyonluğu kazandı.

Türkiye Vücut Geliştirme ve Bilek Güreşi Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Bilek Güreşi Gençler, Büyükler ve Ustalar Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri hafta sonu Antalya 'nın Kemer ilçesinde yapıldı.

Şampiyonaya Türkiye genelinde çok sayıda Bilek güreşçisi sporcu katılırken, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor 'un dünya şampiyonu bilek güreşçileri, dört kategoride Türkiye şampiyonluğu kazandı.

Dört gün süren şampiyonaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, Dünya Bilek Güreşi şampiyonlarından 65 kiloda Evren Serhat Aslan ve Yasir Ateşoğlu, 75 kiloda Candoğan Gümüş ve Engin Terzi ile 85 kiloda Alpaslan Yılmaz 'la katıldı.

Şampiyonada dünya şampiyonu sporculardan 65 kiloda Evren Serhat Aslan Büyük Erkekler sol ve sağ kollarda, 75 kiloda Engin Terzi ise Büyük Erkekler sol ve sağ kollarda birinci olarak Türkiye şampiyonu olmayı başardı. 4 dalda Türkiye şampiyonu olmayı başaran milli sporcular, Avrupa şampiyonasında da milli takım adına müsabakalarda ülkemizi temsil etme hakkını kazandı.