Bölgesel Amatör Lig

Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Manavgat Belediyespor'a iş adamı Hüseyin Akından, moral yemeği.

Bölgesel Amatör Lig BAL 7. Grupta mücadele eden ve hafta sonunda deplasmanda Sarayönü Belediyespor ile zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Manavgat Belediyespor'a moral yemeği.

Manavgat'ın genç işadamlarından Melas Restaurant işletmecisi Hüseyin Akın tarafından Küçük Şelale Melas Restaurant'ta verilen yemeğe futbolcular ve Teknik heyetin yanı sıra Kulüp başkanı Mehmet şenel, yöneticiler ve basın mensupları katıldı.

Sohbet ortamında gerçekleşen yemeğin ardından toplu halde hatıra fotoğrafı çekildi. Kulüp başkanı Mehmet Şenel, Hüseyin Akın'a duyarlılığından dolayı teşekkür etti. Gençliğinde amigo denilecek düzeyde fanatik bir Manavgat Belediyespor hastası olduğunu ve hiçbir maçını kaçırmadığını belirten Hüseyin Akın, 'Ne var ki ilerleyen zamanlarda hayat şartları biraz bizleri sahalardan uzaklaştırsa da kalbimiz her zaman Manavgat Belediyesporun yanında oldu. Ben spora emek veren herkese teşekkür ediyorum. Futbolcuarkadaşlarımdan hafta sonunda oynayacakları Sarayönü karşılaşmasında galibiyet bekliyorum ' diye konuştu.

Kaynak: İHA