Sağlıkspor Söke’ye Hazırlanıyor

Aydın Süper Amatör Lig’de geçtiğimiz hafta Yıldızgücü’nü deplasmanda yenerek büyük bir engeli aşan Sağlıkspor, hafta sonunda oynayacağı Sökespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Sağlıkspor 'un genç antrenörü Recep Özçelik yaptığı açıklamada Yıldızgücü maçına her iki takımında kazanmak için sahaya çıktıklarını söyledi.

Yıldızgücü maçında şansın kendilerinden yana olduğunu ifade eden Özçelik, “İlk golün ardından ikinci bölgede çok sayıda pas hatası yaptık. Bundan dolayı istediğimiz kontratakları yakalayamadık. İkinci yarıda ise daha iyi mücadele ettik. Orta saha oyuncularımız üçüncü bölgeye topu çok daha iyi aktardılar. Son dakikalarda bulduğumuz golle galibiyetimizi perçinledik. Lig boyunca verdikleri mücadeleden dolayı Yıldızgücü ekibini kutluyorum. Kazandıkları için kendi futbolcularımı da teşekkür diyorum” diye konuştu.

Sökespor ile oynayacakları karşılaşmaya kazanmak için çıkacaklarını ifade eden Özçelik, “Saha içinde elimizden geleni yapacağız. Şu anda belki de kimsenin hesap etmediği bir noktadayız. Ancak altyapının ne kadar önemli olduğunu göstermek istiyoruz” şeklinde konuştu.Özçelik, karşılaşma için Adnan Menderes Stadı 'nı talep etmediklerini belirtirken, Söke maçında Aydınspor 1923 'ün maçı olmadığı haftada kendilerini desteklemeye çağırdı.

Kaynak: İHA