Nevşehir'de Voleybol Maçları Sona Erdi

Nevşehir 2011 - 2012 Voleybol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Voleybol Genç Erkekler, Genç Kızlar ve yıldız erkekler voleybol maçları sona erdi.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Nevşehir voleybol şampiyonasında genç erkeklerde, Birinciliği Ürgüp Kız Teknik ve Meslek Lisesi Kulübü elde ederken ikinciliği Gülşehir Lisesi ve üçüncülüğü ise Gençlik Spor İl Müdürlüğü elde etti.

Genç kızlar voleybol müsabakalarında ise birinciliği Gülşehir Lisesi, ikinciliği Ürgüp Kız Teknik ve Meslek lisesi elde ederken üçüncülüğü ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü elde etti.

Nevşehir'de düzenlenen voleybol şampiyonası sonunda düzenlenen ödül töreninde konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, '' Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum. Sporun asıl amacı sizlerinde bildiği üzere dostluk ve kardeşliktir. Sizlerde düzenlenen voleybol müsabakaları boyunca dostluk ve kardeşlik çerçevesinde maçlarınızı tamamladınız. Bundan sonra ki spor hayatınızda hepinize başarılar diliyorum''dedi.

Müsabakalar sonucunda Nevşehir birinciliğini elde eden Ürgüp Kız Teknik ve Meslek Lisesi 26 - 30 Nisan 2012 Tarihleri arasında Türkiye Birinciliği Grup Müsabakalarında Nevşehir'i temsil edecek.

Kaynak: İHA