Nallıhanspor Kulübü’nün Geleceği Masaya Yatırıldı - Ankara

Nallıhanspor Kulübü’nün kurumsal bir yapıya kavuşması için bilgilendirme ve istişare toplantısı yapıldı.

Ankara Göksu Restaurant 'ta yapılan toplantıya Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, Nallıhan Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, Nallıhan Belediye Başkanı A. Adnan Okur, Nallıhan Vakfı Başkanı Ayhan Sümer, İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Öntaş, Nallıhan Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Öntaş, Adil Mutlu, İlhan Çetinkaya, Meltem Türkoğlu, Abdullah Çetinkaya ile Nallıhanspor Kulübü Başkanı İsmail Dilek ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Toplantıda bir sunum gerçekleştiren Kulüp Başkanı İsmail Dilek, “Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi 'ndeki takımımız başarıdan başarıya koşuyor. Bu vesile ile ulusal yazılı ve görsel basında çıkan haberlerimizle ilçemizin tanıtımına katkıda bulunuyoruz. Ayrıca bu takımımızın başarıları gençlerimize de örnek oluyor.” dedi.

Nallıhanspor Kulübünün alt yapısında 400 civarında çocuk ve genç spor eğitimi aldığını söyleyen Dilek, “Kulüp bünyesinde çeşitli branşlarda spor faaliyetleri ve etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Bu faaliyetlerimiz ile çocuk ve gençlerimizin her alanda başarılı olmalarını, ekip çalışmasını öğrenmelerini, sosyal ilişkilerini düzenlemelerini, daha doğrusu yaşam sürecinin her alanına katkı sağlıyoruz. Bundan dolayı, bu çalışmaların desteklenmesi gerekiyor.” diye konuştu.

Sunumdan sonra toplantıya katılanlar Nallıhanspor Kulübü 'nün önemli çalışmalara imza attığını belirtip, bütün bu çalışmaların sağlıklı ve sürdürülebilir bir şekilde yapılabilmesi için finansman sorununun kalıcı bir şekilde çözülmesi gerektiğini belirttiler.

Toplantının son bölümünde bunun için herkesin üstüne düşen görevi yapacağı konuşuldu. Nallıhanspor Kulübünün bütün konuşulan konular ışığında stratejisini belirleyip, önümüzdeki sezonların planının hazırlaması ve katılan kişilere bildirilmesi ve katılan kişilerin koyacakları katkılarını somutlaştırması kararı alındı.