Medıcal Antalyaspor'da Eskişehirspor Maçında Hedef 7 Bin 700 Seyirci

Eskişehirspor maçında taraftarlara dolu tribün için çağrıda bulunan Medical Park Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akıncıoğlu, "Antalya'da taraftar takımına sahip çıkmıyor. Valimiz, mağlup olduktan 2 gün sonra geçmiş olsun diye arıyor. Belediyeler ise bize destekten çok politik davranıyor. Onlar takımdan çok oya bakıyorlar" dedi.

Spor Toto Süper Ligi 31. haftasında kendi sahasında Eskişehirspor ile karşılaşacak MedicalPark Antalyaspor, maça 3 gün varken kampa girdi. Teknik Direktör Mehmet Özdilek'in kararı doğrultusunda cumartesi günü yapılacak karşılaşmaya kadar çalışmaları basına kapatan kırmızı-beyazlılarda, yönetim kritik karşılaşma öncesi taraftarı tribüne çekmek için adeta kolları sıvadı. Medical Park Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akıncıoğlu, yönetim kurulu üyeleri Emin Altıner, Salih Peker, MedicalPark Antalyaspor Genel Müdürü Süleyman Nafiz Tekgül ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Özer Bedir ile kulüp binasında 'Ortak akıl' toplantısı düzenledi. Sezon başından itibaren ortalama 2 bin 500 kişiye oynayan ve Türkiye Spor Toto Süper Ligi'ne en az seyirci ile sahaya çıkan takımların başında bulunan kırmızı-beyazlılarda yönetim kurulu, taraftarı Eskişehirspor maçında tribüne çağırdı

'AYNI HAVUZUN İÇERİSİNDE BULUNAN BALIKLARIZ '

Yönetim kurulu adına konuşan Emin Altıner, Tophane Çay Bahçesi ve eski Mezbaha Kavşağı'ndan taraftarlar için 12.00'de taraftarların sayısına göre otobüs kaldıracaklarını belirtti. Altıner, 'Antalya Büyükşehir Belediyesi ile anlaşmamızda, iki noktadan taraftarların sayısına göre otobüs kaldıracağız. Çok önemli karşılaşma öncesi bütün taraftarlarımızı stada çekmek için elimizden geleni yapacağız. Daha önce Mardan Stadı'nda gidiş-geliş 7TL olan ücreti 3 TL'ye kadar çektik. Dönüş ise 17.30'da olacak. Ligdeson 4 haftada taraftarlarımızdan duyarlılık bekliyoruz. Ellerini taşın altına soksunlar. Aynı havuzun içerisinde bulunan balıklarız ' dedi. Belediyeler, Valilik ve sezon başında satılan 4 bin kombine sahibine seslenen Emin Altıner, 'İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile anlaşılarak öğrencileri stada çekmek istiyoruz. 19 ilçe başta olmak üzere çevre iller Burdur ve Isparta'dan Cumartesi günkü karşılaşmaya destek bekliyoruz ' diye konuştu.

VALİMİZ, MAĞLUP OLDUKTAN 2 GÜN SONRA GEÇMİŞ OLSUN DİYE ARIYOR

Toplantıya katılan MedicalPark Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akıncıoğlu, taraftarlarla tek vücut olup ilk kez Mardan Stadı kapasitesi olan 7 bin 700 seyirciyi çekmeyi hedeflediklerini belirtti. Akıncıoğlu, 'Mardan Stadı, bu zamana kadar farklı alanlarda birçok futbol organizasyona ev sahipliği yaptı. Dünyanın çeşitli yerlerinden gelen takım, yöneticiler stada gıpta etti. Ama bu zamana kadar stadımız ortalama 2 bin 500 kişi ile oynadı. Hedefimiz 7 bin 700 taraftar ile Eskişehirspor maçınıoynamak. Burada duyarlılık yaratılması lazım. Antalya'da taraftar takımına sahip çıkmıyor. Valimiz, mağlup olduktan 2 gün sonra geçmiş olsun diye arıyor. Belediyeler ise bize destekten çok politik davranıyor. Onlar takımdan çok oya bakıyorlar. Belediyelerin ulaşım için otobüsleri var. Taraftarların ulaşımı için onları bile verseler bize katkı sağlayabilirler. Son 4 maça girildiğinde şehirde herkesin takıma sahip çıkması lazım ' dedi.

MEHMET ÖZDİLEK'İN İSTEĞİ

Takımın 3 gün önceden basına antrenmanları kapatmasını da değerlendiren Akıncıoğlu, 'Toplantı sonrası benim haberim oldu. Mehmet Özdilek'in kararı. Basın mensuplarına ya da kişisel birisine olarak verilen tepki değil. Futbolcular daha rahat hareket edebiliyor. Hocamız, (Mehmet Özdilek) ilk defa böyle bir karar vermiyor. Daha öncede basına kapatıldı. Türkiye'de basın mensubunun MedicalPark Antalyaspor kulübündeki kadar istediği zaman gelmesi, girmesi, röportaj yapması ve serbestlik hiçbir takımda yok.Kendi konsantrasyonu için yapılmış bir şey. İşin ciddiyetindeyiz. Beyinsel durumu saf hale getirmek için yapılmış bir şey ' ifadesini kullandı.

Kaynak: İHA