Kros Milli Takımı Kuşadası’nda Kampa Girdi

Balkan Kros Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Kros Milli Takımı, Kuşadası Tusan Otel’de kampa girdi.

Türkiye 'de düzenlenecek olan Balkan Şampiyonası 'nda mücadele edecek milli sporcular hazırlıklarına Kuşadası 'nda devam ediyor.

8-25 Mart arası Kuşadası 'nda konaklayacak olan sporcular yine Kuşadası 'nda Balkan Şampiyonası öncesi 17 Mart Cumartesi günü Türkiye Kulüpler Kros Ligi Final Şampiyonası 'nda mücadele edecekler. Şampiyonada dereceye giren sporcular 2013 Avrupa Şampiyonası 'nda Türkiye 'yi temsil edecekler.

Kros Milli Takım Kamp Müdürü Şenol Özdemir “Geçtiğimiz aylarda Adana 'da yapılan Türkiye Şampiyonası 'nda dereceye giren sporcularımızı 31 Mart Kocaeli 'de yapılacak olan Balkan Şampiyonası 'na hazırlıyoruz. Amacımız sporcularımızı kürsüye çıkarmak. Hazırlıklarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sporcularımızın beslenmelerine dikkat ediyor kondisyon çalışmalarımıza ağırlık veriyoruz. Kuşadası 'nda 17 gün kalacağız bu kalacağımız süre içersinde Kuşadası 'nda Kulüpler Kros Ligi Final Şampiyonası yapılacak ve bu yarışma da dereceye giren sporcularımızda 2013 Avrupa Kros Şampiyonası 'nda Türkiye 'yi temsil edecekler. Sporcularımızı en iyi şekilde hazırlayıp iyi sonuçlar almayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Beşiktaş Jimnastik Spor Kulübü 'nde oynayan 24 yaşındaki Milli Sporcu Narin Kahraman “Kuşadası 'nda kampa girmekten mutluyuz. Hava ve kamptaki şartlar çok elverişli, en iyi şekilde hazırlanıp iyi sonuçlar için almak için buradayız. Türkiye 'yi en iyi şekilde temsil edip derece alarak döneceğiz.” dedi.

Kaynak: İHA