Kayseri Kaski Finale Hazır

FIBA Eurocup finali ilk karşılaşmasında Perşembe günü sahasında Rusya temsilcisi Dynamo Kursk takımını konuk edecek Kayseri Kaskispor, yaptığı son çalışma ile hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Son yapılan antrenman öncesinde oyuncuların hayli moralli oldukları gözlerinken, Mavi-beyazlı takımda tek düşünce tur için avantajlı bir skor elde etmek.

Son yapılan antrenman öncesinde Atatürk Kız meslek lisesi öğrencileri de Kayseri Kaskispor'u ziyaret ederek moral vermeye çalıştılar. Takım kaptanı Tuğçe Canbaz'a çiçek veren Atatürk Kız meslek lisesi öğrencileri kısa sürede olsa oyuncular ile sohbet etme şansı yakaladılar

Kayseri Kaskispor Antrenörü Ayhan Avcı, zorlu karşılaşma öncesinde İHA muhabirine yaptığı açıklamada, 'Yarın maçı kazanabileceğimizi düşünüyorum. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Son final maçı oynanacak. Daha önce iki kere oynadığımız ve çok iyi tanıdığımız bir takım. Biz daha önce Rusya'da farklı yenilmiştik. Çok iyi bir oyun oynamıştık eksik kadromuz olmasına rağmen. Biz o maçta bu takımı yenebileceğimizi gördük. Çok farklı bir form grafiğindeyiz ve çok formdayız. Burada, bizi Rusya'da rahatettirebilecek bir fark almaya çalışacağız ' diye konuştu. Avcı, maçın oynanacağı salona 8 bin kişinin gelmesini beklediklerini bildirdi.

Kaynak: İHA