Heyecan Bol Voleybol Sloganıyla Voleybol Turnuvası Düzenledi

Esenler Belediyesi, uluslararası satranç ve masa tenisi turnuvalarının ardından şimdi de “Heyecan Bol Voleybol” sloganıyla voleybol turnuvası düzenledi. 10 ülkenin katıldığı turnuvanın finalini Bosna Hersek – Türkmenistan oynayacak.

Esenler Belediyesi uluslararası spor organizasyonlarına devam ediyor. Esenler, satranç ve masa tenisi turnuvasının ardından bu sefer de uluslararası voleybol turnuvasına ev sahipliği yapıyor.

Esenler Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürlüğü 'nce organize edilen ve Bangladeş, Bosna-Hersek, Suriye, Türkmenistan, Yunanistan, Tacikistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Moldova ve Irak takımlarının katıldığı grup ele maçları büyük çekişmelere sahne oldu.

Kemer Mahallesi 'ndeki Esenler Spor Kompleksi 'nde düzenlenen grup ele maçları sonunda Azerbaycan – Kırgızistan 3. 'lük maçı oynamaya hak kazanırken şampiyonu Bosna Hersek - Türkmenistan maçı belirleyecek. Final maçları, 15 Mart 2012 Perşembe günü saat 19.30 'da oynanacak.

Bu tür spor organizasyonlarının ülkeler ve milletler arasındaki dostluk ve kardeşliklerin pekişmesine katkı sunduğunu belirten Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, “Bu amaçla geçtiğimiz yıl sadece futbolla başlattığımız uluslararası spor organizasyonlarına bu sene satranç, masa tenisi, voleybol ve basketbolu da ekledik.

Finalimiz yine futbolla sona erecek ve aynı organizasyonları her yıl yapmaya çalışacağız. Düzenlediğimiz uluslararası turnuvalara katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyor, sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.