Bahar Kupası’nda Manavgat MYO Rüzgarı

Akdeniz Üniversitesi tarafından düzenlenen Geleneksel Bahar Ligi Turnuvalarında Manavgat Meslek Yüksek Okulu Futbol ve Voleybol takımları sırasıyla rakiplerini mağlup ediyor.

Akdeniz Üniversitesi Geleneksel Bahar Ligi Turnuvaları bütün hızıyla devam ediyor. Turnuvaya katılan Manavgat Meslek Yüksek Okulu Futbol ve Voleybol takımları oynadıkları karşılaşmalarda rakiplerini sırasıyla mağlup etmeyi başardı. Manavgat MYO takımları şu ana kadar oynadıkları 5 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayı başardı.

Turnuvaya Manavgat Belediyesi sponsorluğunda katılan ve ilk maçında Su Ürünleri Fakültesi 'ni 5-1 mağlup eden Manavgat Meslek Yüksek Okulu futbol takımı ikinci maçta Ziraat Fakültesi 'ni 7-2 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı.

İlk maçında Korkuteli Meslek Yüksek Okulu 'nu 2-1 mağlup eden Manavgat MYO Erkek Voleybol Takımı ikinci maçta Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu 'nu 2-0 'lık skorla geçmesini bildi. Şu ana kadar tek maç yapan Bayan Voleybolcular Finike Meslek Yüksek Okulu ile oynadıkları karşılaşmada rakiplerine set vermeden 2-0 galip gelmesini bildi.

Kaynak: İHA