Arda Turan: Turu Geçen Taraf Olmak İstiyoruz

Sezon başında Galatasaray'dan Atletico Madrid takımına transfer olan Arda Turan, "Türkiye'de olmaktan mutluyum. Ancak buradan turu geçerek, kazanarak ayrılmak istiyoruz." dedi.

FiYapı İnönü Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Arda Turan, Türkiye'de tekrar olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, 'Bu şekilde burada olmak onur verici. Atletico Madrid'de çok mutluyum. Yarın kazanarak, turu geçersek daha da mutlu olacağım. ' diye konuştu.

Beşiktaş taraftarının her zaman büyüklüğünden İspanya'da bahsettiğini dile getiren milli futbolcu, 'Ancak unutmayın biz de büyük oyunculardan kurulu bir takımız. Atmosfer çok zorlu olacaktır. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ne kadar önemli oyuncular olduğumuzu göstermek istiyoruz. ' dedi.

Bir gazetecinin, 'Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray derbi maçı için neler söyleyeceksin? ' sorusuna ise Arda Turan, 'Dualarım ve kalbim onlarla. Tabii ki ben kendi işime konsantre olacağım. Derbiden çıkan sonuç umarım herkes için hayırlı olur. Tek düşüncem yarınki Beşiktaş maçı ' diye cevap verdi.

Arda Turan, sakatlığının geçtiğini ve kendisini iyi hissettiğini sözlerine ekledi.