Adanaspor 'Göz Göz'e Bileniyor

Bank Asya 1.Lig'de mücadele eden ve son iki maçını da kazanarak, 'Zirve yolu'nda önemli bir adım atan Adanaspor'da gözler, hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Göztepe maçına çevrildi.

Rakibini yenip, 'galibiyet serisi'ni sürdürmek isteyen Toros Kaplanı'nda, tüm hesaplarsa 'mutlak 3 puan' üzerine yapılıyor. Bu maçın hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri'nde sürdüren Turuncu-Beyazlılarda futbolcuların hırslı ve istekli olması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Teknik Direktör Levent Eriş nezaretinde gerçekleştirilen idmanda kondisyon ağırlıklı bir çalışma yapılırken, kanat organizasyonu ve şut çalışması üzerinde duruldu.

Sakatlığı nedeniyle iki haftadır takımdan ayrı kalan Burak Çalık'ın, yeniden çalışmalara başlayacağı ve sakatlığının da tamamen geçtiği bildirildi. Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Sakaryaspormaçında sakatlığı nüksedince oyundan alınmak zorunda kalan Mbilla'dan gelen iyi haber, teknik ekibe rahat bir nefes aldırdı. Siyahi oyuncunun büyük bir olasılıkla İzmir deplasmanında takımdaki yerini alabileceği kaydedildi.

Antrenman sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Levent Eriş, geçmiş haftalarda kaybettikleri puanları, 'seri galibiyet'ler ile telafi etmek istediklerini belirterek, bu noktada da önce Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, sonrasında da Sakaryaspor karşısında alınan puanların, kendilerini bir anda 'ilk 6' hedefine getirdiğini söyledi.

Eriş, 'Göztepe karşılaşmasını kazanıp hem galibiyet serisini sürdürmek, hem de 3 maçta 9 puana ulaşmak istiyoruz. Rakibimiz geçen hafta deplasmandan 3 puanla döndü.Onlar da sahaya kazanmak için çıkacak. İzmirli futbolseverler zevkli ve çekişmeli bir maç izleyecek ' dedi.

Rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılarak, burada tedavi altına alınan, TÜFAD Adana Şube Başkanı Ali Hoşfikirer'e geçmiş olsun dileğinde bulunan Eriş, Hoşfikirer'in bir an önce sağlığına kavuşması temennisinde bulundu.

Kaynak: İHA