Adanaspor Galibiyet Serisini 3 Maça Çıkarmak İstiyor

Bank Asya 1.Lig’de son haftalarda aldığı iyi sonuçlarla ilk 6 şansını sürdüren Adanaspor; pazar günü İzmir’de oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Öğleden sonra Osman Yereşen Tesisleri'nde çalışan turuncu - beyazlı takımda moraller yerinde. Oynadığı son iki maçında 6 puan alan Adanaspor, Göztepe 'yi de yenerek bu seriyi 9 puana çıkarmak düşüncesinde. Sakaryaspor maçında sakatlığı nedeniyle oyundan alınan Mbilla 'dan iyi haber geldi. Tedavisi devam eden siyahi oyuncunun büyük olasılıkla İzmir deplasmanında takımdaki yerini alacağı açıklanırken, iki haftadır takımdan ayrı kalan Burak Çalık 'ın da bu hafta antrenmanlara başlayacağı ve sakatlığının geçtiği belirtildi.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, geçmiş haftalarda kaybettikleri puanları seri galibiyetlerle telafi etmeleri gerektiğini söyledi. Gaziantep Büyükşehir Belediye ve Sakaryaspor maçlarında alınan galibiyetlerin kendilerini bir anda ilk 6 hedefine getirdiğini belirten deneyimli teknik adam, şöyle konuştu:

“Göztepe karşılaşmasını kazanarak bu seriyi 9 puana çıkarmak düşüncesindeyiz. Rakibimiz geçen hafta deplasmandan 3 puanla döndü. Onlarda mutlak kazanmak isteyeceklerdir. İzmirli futbolseverler zevkli ve çekişmeli bir maç izleyecek.”

Bu arada Adanaspor kafilesi Cumartesi sabah uçağıyla İzmir 'e gidecek. Son çalışmasını orada yapacak olan turuncu - beyazlı takım, daha sonra maç saatini beklemeye başlayacak.