2.kurumlar Arası Tenis Turnuvası Ödül Töreni Yapıldı

Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bu yıl 2.si düzenlenen Kurumlararası Tenis turnuvası ödül töreni Mardin Artuklu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) yapıldı.

Düzenlenen törene Mardin Valisi Turhan Ayvaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu, Mardin Çimento fabrikası genel Müdürü Ünal Öner ve sporcular katıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu burada yaptığı konuşmada, bu yıl 2.si düzenlenen kurumlar arası tenis turnuvası sertifika töreni münasebetiyle burada olduklarını belirterek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 17 branşta kadro ve fahri olmak toplam 29 antrenör ile yapılan sportif faaliyetlerde faal bin 493 sporcu mevcut olduğunubelirtti.

Kuzu, konuşmasına şu şekilde devam etti: 'Bilindiği üzere spordaki en büyük hedeflerin başında milli takımlara girmek ve milli formayla başarı elde etmektir. Son 6 ay içerisinde atıcılıkta 3 masa tenisinde 5 ve satrançta 2 olmak üzere 10 sporcu milli takımalar havuzuna girerek gelecek adına bize ümit vaat etmişlerdir''.

Mardin Valisi Turhan Ayvaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu Mardin Çimento fabrikası genel Müdürü Ünal Öner'in dereceye giren sporculara ödüllerini verdi. Dereceye girip ödül alan sporcular şöyle; Tek bayanlarda 1. Mardin çimento fabirkasından Songül Solak, 2. Mardin çimento fabirkasından Sibel Zorlu, 3. Mardin Artuklu Üniversitesinden Sibel Başçı olurken tek erkekler ise 1. Mardin Askerlik Şubesi Başkanlığından Servet Öztürk, 2. Mardin çimento fabrikasında Hasan Özdemir, 3. Mardin Çimentofabrikasından Volkan Ergülen oldu.

Kaynak: İHA