Manisa Kick Boks Dünya Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak

Manisa'nın ev sahipliğinde 17 Mart Cumartesi günü yapılacak Kick Boks Dünya Şampiyonası'nda konser verecek olan Sanatcı Erol Büyük Burç ve İbrahim Küçük(Küçük İbo) Vali Halil İbrahim Daşöz'ü ziyaret etti.

Vali Halil İbrahim Daşöz 'ün makamındaki ziyarete Vali Yardımcısı Yüksel Ayhan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse, sanaçtı Erol Büyük Burç ve İbrahim Küçük, Saruhanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Saruhan-Der) Başkanı Yunus Emre Şahin ve Dünya Kick Boks Federasyonu Türkiye Temsilcisi ve organizatör Orhan Ergen katıldı.

Düzenlenen şampiyona hakkında Vali Daşöz 'e bilgi veren organizatör Orhan Ergen, “Dünya Kick Boks Dünya Şampiyonası ünvan maçı müsabakası için Manisa 'ya toplam 10 yabancı sporcu gelecek. Organizasyonda şova dönük, seyir zevki içeren etkinliklerimizin yanında Erol Büyükburç ve Küçük İbo'nun konser verecek. Çayçı Hüseyin Lakabı ile tanınan dizi oyuncusu Alparslan Özmol'un ise 110 kg'lık bir sporcu ile gösteri maçı yapacak.

Organizasyon içinde 472. Manisa Uluslararası Mesir Festivali'nin reklâmını yapmak için seyircilere ünlü sanatçılar ve sporcular tarafından mesir atılmasını da planlıyoruz. Esra Balamir ve Vatan Şaşmaz 'ın sunuculuğunu yapacağı organizasyon ulusal çapta televizyon kanaları tarafından da canlı olarak yayınlanacak.”diye konuştu.

Ergen, Organizasyon esnasında Manisa 'nın tarihi ve kültürel alanlarının tanıtımı yapılacağını, organizasyonun biletlerinin satışına kent içinde açılan çeşitli stantlarda başlandığı bilgisini de verdi.Sanatçı Erol Büyük Burç ise, “Özgün kentlerimizi daha değerli kılmak ve değerlerini ortaya çıkarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Şehzadeler kenti olan Manisa tarihi dokuları çok olan bir ilimiz”diye konuştu.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Daşöz, “472. Uluslar arası Manisa Mesir Festivali öncesi turnuvanın ilimizde düzenlenmesi ilimizin tanıtımına çok büyük katkı saylayacaktır.” diye konuştu.

Kaynak: İHA