Futbolda Birinciler Mp3 Ödüllendirildi

Antalya Manavgat Kaymakamlığı, liselerarası futbol turnuvasında il birincisi olan Manavgat Şelale Lisesi Futbol Takımı futbolcularını mp3 çalar hediye ederek ödüllendirdi.

Antalya liselerarası futbol turnuvasında en son karşılaşmasını Necati Dölen Lisesi ile yaparak şampiyon olan Şelale Lisesi Futbol Takımı, okul yöneticileri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Karcı Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'yu makamında ziyaret etti. Ziyarette Okul Aile Birliği yöneticileri, Okul Müdürü Ömer Ünlü ve Müdür Yardımcısı Orhan Veli Günay'da hazır bulundu.

Futbolcu öğrenciler şampiyona sonu kazandıkları kupayı Manavgatlılar adına Kaymakam Emir Osman Bulgurlu'ya takdim etti. Bulgurlu, il genelinde yapılan liseler arası futbol turnuvasında birinci olan Şelale Lisesi Futbol Takımı ve Okul Müdürü Ömer Ünlü'yü tebrik etti. Okul takımı kalecisi İhsan Küçükçoban'a turnuva süresinde az gol yemesinden ötürü ayrıca tebrik eten Bulgurlu, öğrencilerin başarısının Manavgat adına kendisini çok gururlandırdığını kaydetti.

Bulgurlu, 'Öğrencilerimizin futbol turnuvasında birinci gelerek kupayı Manavgat'a getirmeleri göğsümüzü kabarttı. Şelale Lisesi'ni tebrik ediyorum. Manavgat sportif etkinlikleri yanı sıra eğitim ve öğretimde elde ettiği başarılarıyla da marka. Bu marka değerini el birliği ile sürdüreceğiz. İleri noktaya taşıyacağız. ' dedi.