Diyarbakırspor, Altay'a Bileniyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Diyarbakırspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Altay maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen haftayı sahasında oynadığı Kocaelispor galibiyetiyle kapatan Diyarbakırspor'da dikkatler Altay maçına çevrildi. Teknik direktör Levent Numanoğlu nezaretinde idmanlarını sürdüren Yeşil-kırmızılı futbolcular sabah kondisyon ve güç toplama öğleden sonra ise teknik ve taktik ağırlıklı antrenmanlar yaptılar.

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Levent Numanoğlu, Kocaelispor maçı geride kaldı, şimdi önlerindeki Altay maçına odaklandıklarını belirterek, 'İdmanlarımızı Cuma günü tamamlayacağız. Deplasmandaoynayacağımız maç saatine kadarda moral ve motivasyon olarak hazır duruma geleceğiz. Şimdi gündemimizde Altay maçı var, çok iyi hazırlanmamız gerekiyor. Diyarbakırspor olarak artık maçlarımızı az puan kalıplı oynamalıyız ' dedi.

Diyarbakırspor Kulüp Basın Sözcüsü Kenan Aksu, Kocaelispor maçını kazanmalarının çok iyi olduğunu belirterek, 'Futbolcularımızın kendine olan güvenleri arttı. Moralimiz düzeldi, sahamızda 4 deplasmanda 5 maçımız var. 17. Ligin bitmesine 10 haftada 4 iç, 5'i deplasman olmak üzere 9 maç oynayıp 1 haftayı maç yapmadan bay geçireceğiz. Kendi sahamızda Yeni Malatyaspor, Gaziosmanpaşaspor, Konya Torku Şekerspor ve Pendikspor deplasmanda ise, Altay, Balıkesirspor, Tokatspor, Ofspor ve Bugsaşspor. Ligin 28.haftasını maç yapmadan bay geçireceğiz. Ligde kader haftaları başladı. Topladığımız puanlara puanlar ekleyip, ligde kalmamızı garantilememiz lazım. Deplasmanda oynayacağımız maç bizim açımızdan çok önemlidir ' şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA