Denizlispor Son Saniyede Yıkıldı

Denizlispor, Kartalspor'la son saniyede yediği golle 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybetti.

Bank Asya 1. Lig 25. hafta kapanış maçında Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan Denizlispor - Kartalspor maçında taraftarlar son haftaların en güzel maçlarından birini izledi. İlk yarıyı Caner'in golüyle önde kapatan ve maçın büyük bölümünde rakibine oranla daha iyi oynayan Denizlispor, alt sıralardan uzaklaşma şansını son saniye gülüyle yitirdi. Maçın bitimine saniyeler kala Ferdi'nin kafa golüyle bir puan alan rakip Kartalspor'da büyük sevinç yaşanırken, maçın hakemi santra vuruşunu yaptırmadan maçıtamamladı. Denizlisporlu futbolcular son saniye golüyle adeta yıkılırken, taraftarlar maçta etkisiz kalan Gohou'ya büyük tepki gösterdi.

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, böyle bir maçtan sonra ne söyleneceğini bilmediğini belirterek, 'Maçı çok daha önce koparabilirdik. Maçı bu hale getiren biziz. Bu kadar iyi oynayıp, böylesine ucuz puanlar kaybetmemiz acı verici. Sürekli rakiplere bir şeyler hediye etmekten yorulduk. Ama bu bizim hatamız. Her maçta yediğimiz basit goller, atamadığımız pozisyonlar puan kaybına sebep oluyor. Fazlasıyla hakettiğimiz bir maçtan bir puanla ayrıldık. Yenebilseydik üstlere biraz daha yaklaşabilirdik.Gohou'nun attığı golde hakemin bariz hatasını herkes görmeli. Çok net olan bir gol hakem anlamsız bir kararla iptal etti. Artık hakem hatalarından biz de yorulduk. Çok üzgünüm. Oyuncularım da çok üzgün. Sakaryaspor maçında bu maçı telafi etmeye çalışacağız ' dedi.

Denizlisporlu futbolcu Veli, maçla ilgili konuşulacak fazla bir şey olmadığını belirterek, 'Maçı farklı kazanabilirdik ama bir puanla ayrıldık. Çok gol kaçırdık. Çok üzgünüz ' diye konuştu.

Kartalspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, maçın büyük bölümünde Denizlispor'un etkili olduğunu belirterek, 'Özellikle ilk yarıda Denizlispor daha iyiydi. Biz fazla etkili olamadık. Denizlispor pozisyon ve gol buldu. İlk yarı bizim için olumsuzdu. İkinci yarıda daha mücadeleci oynadık. İnanıyorduk. 8 mağlubiyetimizin 4'ünü son saniye golüyle almıştık. Bu maçta biz de son saniye golüyle 1 puan aldık. Denizlispor bizden daha üstündü ama aldığımız bir puan bizim için çok önemli. Biz kendimizi Play-offgrubunun içinde tutmayı hedefliyoruz. Çok sevinçliyiz ' şeklinde konuştu.

Kartalspor kalecisi Kaya, 'Denizlispor çok iyi oynadı. Kendilerini tebrik ediyorum. Ama futbolda böyle sonuçlar olabiliyor. Biz de böyle bir çok maçta bunu yaşadık. Aldığımız bir puana çok seviniyoruz. Bundan sonraki haftalarda bu hataları yapmadan kendimizi Play-off'a atmak istiyoruz ' dedi.

Kartalsporlu futbolcu Ferdi, 'Zor bir deplasmandan bir puan aldığımız için mutluyuz. Denizlispor çok iyi pas yapan ve iyi oynayan bir takım, Yenilmemek için oynadık ve bunu başardık. Play-off hedefine ulaşmak istiyoruz ' ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA