Q7 soyunma odasında tehditler savurdu

Kadro dışı kalmasının altında Atletico maçının devre arası Carvalhal’le yaşadıkları yatıyor.

2. yarıda oyunda İsmail 'in gireceğini öğrenen Q7, ağıza alınmayacak küfürler sarfettiği hocasının üzerine yürürken, Portekizli çalıştırıcı “Ben Beşiktaş 'ta görevde olduğum sürece artık ona forma yok” diyerek Q7 'yi defterden sildi.

Quaresma 'nın Ordu maçı kadrosunda yer almadığını öğrenen herkesin aklında hiç şüphesiz aynı soru belirdi: “Beşiktaş 'ta neler oluyor?” İşte bu sorunun yanıtı DHA 'nın servis ettiği haberde saklı. Sözü uzatmayalım, Q7 krizinin en ince ayrıntılarını sizlere aktaralım..

-Ne olduysa geçen perşembe oynanan ve ilk yarısını 3-0 yenik kapattıları A.Madrid maçının devre arası oldu. Moralleri bozuk soyunma odasına giden futbolcular, can kulağıyla Carvalhal 'in vereceği taktiği dinliyorlardı. O sırada Portekizli hoca, performansından memnun kalmadığı Quaresma 'yı oyundan alacağını ve yerine İsmail 'i oynatacağını söyledi. İşte o andan sonra film koptu.

-Ayağa fırlayan Q7 su şişelerini tekmeledikten sonra hocasının üzerine yürüdü. Gözü dönen top cambazı hızını alamayıp Carvalhal 'e ağıza alınmayacak küfürler savurdu. Bununla da yetinmeyip, hakarete başladı. “Seni buraya ben getirdim. Sen kendini ne sanıyorsun. Eğer ben burada olmasaydım, sen burada olamazdın. Sen beni oyundan alamazsın. Çünkü sen hiçbir şeysin” şeklindeki tehditlerle yetinmeyen Q7 raydan çıkmıştı.

KRAMPON FIRLATTI


-Sözlü tacizlerle sinirini bastıramayan Quaresma, bu kez fiziksel temasa geçti. Carvalhal 'e önce formasını sonra kramponunu fırlattı. Bu ana kadar sakinliğini koruyan Carlos, Q7 'ye “Bu takımın hocasıyım. Kararlarıma saygı duymak zorundasın” dese de oyuncusunun küfürlerine maruz kalmaya devam etti.

-BU skandalın ardından Madrid dönüşü uçakta bazı oyuncularıyla dertleşen Carvalhal, “Ben bu takımın başında olduğum sürece Quaresma takımda forma giyemez. Onu kadro dışı bırakacağım. Benim için Quaresma defteri kapanmıştır” ifadelerini kullandı.

'Carvalhal geri adım atacaktır '

Quaresma'nın Atletico maçının devre arasında yaptığı bu çıkışın ardında menajer Mendes 'in gücü yatıyor. Çünkü bu menajerin Beşiktaş 'ta 7, Atletico 'da 6 futbolcusu var. Carvalhal 'in Q7 'nin “Ben istemeden başka bir takımda çalışamazsın” restini göreceğini zannetmiyorum. Bence pes edip, A.Madrid rövanşında Quaresma 'yı tekrar kullanacak.

Yönetimden gelen “Bir sorunun varsa rapor hazırla” uyarısı üzerine Carvalhal 'in öğrencisiyle yaşadığı bu tartışmanın her takımda olabileceğini belirtecek ve olay tatlıya bağlanacak.