Eskişehirspor Teknik Direktörü Yanal: Sonucun Kendi Lehimize Olmasını İsterdik

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Bursaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın kendi lehlerine olmasını istediklerini, bunun için mücadele ettiklerini ancak bunun olmadığını söyledi.

Yanal, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, zevkli bir maç olduğunu ve her iki takımında güzel oynadığını söyledi.

Özellikle ikinci yarının belli bölümlerinde güzel pozisyonları yakaladıklarını belirten Yanal, şöyle dedi: 'Güzel oynadık, yüksek tempoda maç yaptık. Elde ettiğimiz güzel pozisyonları değerlendirmemiz gerekirdi. Güzel pozisyonları gole çevirmemiz gerekiyordum Özellikle bu maçın bizim lehimize olmasını isterdik. Bunun için mücadele verdik. Bulduğumuz pozisyonları gole çevirebilecek oyuncularımızda vardı ama bu olmadı. Bundan sonra daha güzel sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum. '

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise deplasmandaki bir puanın kendilerini sevindirdiğini kaydetti. Her İki takımında ligde iddialı olduğunu vurgulayan Sağlam, “ Biz ilk 8 hedefine ulaşmak, Eskişehirspor ise ilk 4 için hesap yapıyordu. Taraftarında etkisiyle Eskişehirspor baskı kurdu ve ilk yarı golü buldu.” dedi.


Sağlam, şöyle konuştu: “ Kendimizi bulmaya başlayınca takım olarak toparlandık. İyi bazı pozisyonlarımız vardı. Ama memnun olmadığımız bir ilk yarı vardı. Bulduğumuz gol bizi kendimize getirdi. Gerçek Bursaspor olarak oynamaya başladık. Riskler aldık. Elde ettiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik iyi olacaktı. Biz buraya kazanmak için geldik. Her iki takımda güzel oynadı, ortaya güzel, kaliteli bir maç çıktı. Ama deplasmanda aldığımız bir puan bizi sevindirdi.”