Eşitliği Bozan Kazanacak

Spor Toto Süper Lig'de play-off için mücadele eden Sivasspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor ile 14.randevusuna çıkacak. Bundan önce oynanan 13 karşılaşmada galibiyetlerde eşitlik var.

Bir maçı hükmen olmak üzere 5 maçı Sivasspor kazanırken, 5 maçta ise Trabzonspor galip geldi. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Sivasspor 'un play-off hedefi, Trabzonspor 'un ise ilk 3 'te yer alması için önem taşıyan karşılaşma öncesi son 5 maçtır Sivasspor, Trabzonspor 'a karşı maç kazanamadı. Son 5 maçın 4 'ünde Trabzonspor galip gelirken 1 maç ise berabere sonuçlandı.

Kırmızı - beyazlı ekip, rakibini en son 2008 - 2009 sezonunda sahasında 3 - 0 yenerken, bordo - mavililer, Sivasspor 'u 2009 - 2010 sezonunda 3 - 1 ve 2 - 1, 2010 - 2011 sezonunda 6 - 1 ve 3 - 2 'lik sonuçlarla yendi. Bu sezonun ilk yarısında Sivas 'ta oynanan maç ise 2 - 2 berabere sonuçlandı. Bordo - mavililer, Sivasspor 'a karşı sahasında tek yenilgisini hükmen aldı. 3 maçta ev sahibi Trabzonspor galip gelirken, 2 maç ise beraberlikle bitti.

SİVASSPOR'DA KALECİ SENECKY MAÇ KADROSUNDA YOK

Sivasspor 'da Trabzonspor karşısında sakatlığı bulunan Ziya Erdal ve cezalı Uğur Kavuk forma giyemeyecek.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, Galatasaray maçında hatalı goller yiyen kaleci Senecky 'yi 18 kişilik maç kadrosuna almadı. Bu maçta kaleyi Atilla ya da genç kaleci Nihat 'ın koruması bekleniyor.

Sivaspor 'da sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan sol kanat oyuncusu Hayrettin ile yine sol kanatta oynayan Ziya Erdal 'ın sakat olması Çalımbay 'ı düşündürüyor. Tecrübeli çalıştırıcının Galatasaray maçında olduğu gibi genç oyuncu Kağan 'a görev vermesi bekleniyor.