Çaykur Rizespor - Bucaspor Maçından Gol Sesi Çıkmadı

Evinde galibiyete hasret kalan Çaykur Rizespor, Bucaspor ile de berabere kalarak, evinde oynadığı son altı maçta da galip gelemedi.

İç saha başarısızlığını üzerinden atamayan Çaykur Rizespor evinde oynadığı son altı maçta da galibiyet elde edemedi. Bak Asya 1. Lig'in 25. haftasında da Bucaspor ile evinde berabere kalan Yeşil-mavili ekibin teknik direktörü Giray Bulak, yine iç sahada kazanamadıklarını hatırlatarak , 'Rakibimiz bizimle berabere kaldı. Kendilerini tebrik ediyorum. Bir de taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Bugün bize destek verdiler. Biz taktiksel anlamda hep gelişkin oynamaya çalıştık. İlk yarı Cenk ve Jallow ile ikinciyarı Jallow, Cenk ve Erkan ile ataklar yaptık ama maalesef içeride çok bulunup, risk alıp golü bulamadık. Bugün benim oyuncularım kendisini ortaya koyarak oynadı. Kazanamadılar ama artık takımda bir ahenk ve uyum var ' dedi.

Çaykur Rizesspor'un kalecisi Ramazan, yaptığı açıklamada iç saha başarısızlığının kendilerini strese soktuğunu belirterek, 'Evimizde kaybetmeye devam ediyoruz. İster istemez bu bizi strese sokuyor. Gol yemedik ama bugün de gol atmamız gerekiyordu ' derken, Murat ise 'Bugün Bucaspor'da kazanabilirdi. Bizde kazanabilirdik. Maç ortada geçti. İlk yarı biz atak yaptık. İkinci yarı oyunu kendi sahamızda kabul edip kontrataklarla çıkmaya çalıştık. İyi yönden bakmak gerekirse bu hafta gol yemedik ' diye konuştu.

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, 'Üç net pozisyonumuz var. Rakibinde pozisyonları da var ama onlar cılız pozisyonlar. İşin ilginç tarafı Rizespor ile oynuyoruz ve Rizespor'un sahasında oynuyoruz. Bize karşı kontra oynamayı tercih etti. Genç bir takım ile oynamamıza rağmen bu bizim açımızdan gurur verici bir durum ' dedi.

Bucaspor'un kale bekçisi Ömer ise yaptığı açıklamada, 'Buraya en kötü beraberlik sloganı ile gelmiştik. Yenmek istiyorduk. Ama yenmek için fazla risk almadık. Pirince giderken eldeki bulgurdan olmak istemedik ' şeklinde konuştu.

Ekrem ise açıklamasında, 'Galibiyet için gelmiştik. Çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Bir puan deplasmanda iyidir. Bir puan için mutluyuz ' dedi.

Kaynak: İHA