Karsspor'da Hazırlıklar Tamam

Spor Toto 3. Lig, 2. Grup takımlarından Karsspor, Arsin maçı öncesi hafta içi yaptığı çalımlarla hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı

Teknik Direktör Mesut Demir, Karsspor 'un Arsinspor karşılaşmasını kazanarak yolunu devam edeceğini belirtti.

Demir, ikinci devre de yaptıkları transferlerle iyi bir takım kurduklarını ve aldıkları başarılı sonuçlarla spor otoritelerinin dikkatini çektiklerini söyledi.

Demir; “Herkesin küme düşecek gözüyle baktığı Karsspor, aldığı başarışlı sonuçlara hızla üst sıralarda yerini aldı. Biz ikinci devre oynadığımız karşılaşmalarda; 2 beraberlik, 1 mağlubiyet ve 5 galibiyet aldık. Bu da Karsspor 'un gücünü ortaya koyuyor. Biz her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz. Rakiplerin durumu bizleri ilgilendirmiyor” dedi.

BÜTÜN TARAFTARLARIMIZI ARSİN MAÇINA BEKLİYORUZ
Karsspor Teknik Direktörü Mesut Demir, yarın oynanacak karşılaşmaya bütün taraftarları beklediklerini söyledi.

Demir; “Arsin karşılaşması iki takım adına da zor geçecek. Biz bu karşılaşmanın zor geçeceğini biliyoruz. Ancak kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı mutlaka kazanmak istiyoruz. Arsin 'de kazanmak için sahaya çıkacak. Ben inanıyorum ki, taraftarlarının gücünü arkasına alan Karsspor 'un geçemeyeceği engel yoktur. Biz Pazar günü oynanacak karşılaşmada taraftarlarımızı tribünde görmek istiyoruz” diye konuştu.

Hafta içi yaptığı antrenmanlarla hazırlıklarını tamamlayan Karsspor 'da sakat ve cezalı sporcu bulunmuyor

11Mart 2012 Pazar günü saat 13.30 'da Kars Atatürk Stadında oynanacak Karsspor Arsinspor karşılaşmasını Cihan Burgan, Nihat Kaya ve Burak Ağlamış hakem üçlüsü yönetecek.

Kaynak: İHA