Datça Kaymakamlık Kupası Bilgisayarcıların Oldu

Datça Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası’nda kupa geçen yılın şampiyonu Emecik köyünü 3-0 mağlup eden Datça Bilgisayar’ın oldu.

Datça Kaymakamlığı ve Datça Kent Konseyi işbirliğiyle düzenlenen 'Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası ' sona erdi. Bu yıl ikincisi düzenlene turnuvaya 11 takım katıldı. 3 Ocak 2012 tarihinde başlayan turnuvanın final maçında bugün geçen yılın şampiyonu Emecik köyü ike Datça Bilgisayar karşı karşıya geldi.Büyük bir çekişmeye sahne olan maçta bu yılda turnuvanın favorisi gösterilen geçen yılın şampiyonu Emecik köyü, Datça Bilgisayar karşısında hiçbir varlık gösteremedi. Tüm setlerde rakibine üstünlük sağlayan Datça Bilgisayar 15-25, 20-25 ve 25-27 'lik setlerle Emecik köyünü 3-0 mağlup ederek zorlu maraton sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen ekip oldu.

Turnuvanın final maçını çok sayıda seyircinin yanı sıra Datça Kaymakamı Hamdi Üncü, Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuray Kabaş, Datça Cumhuriyet Başsavcısı Beşir Aslan ve Datça Kent Konseyi Başkanı Orhan Keskinsoy da izledi.Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde konuşan Datça Kent Konseyi Başkanı Orhan Keskinsoy, “Bu turnuvanın bu yıl ikincisini düzenliyoruz. Verdikleri destekten dolayı Kaymakamımız Hamdi Üncü, Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan, görev alan hakem ve yöneticilere sonsuz teşekkür ediyorum. İleriki yıllarda daha geniş katılımlı turnuvalar düzenlemek için şimdiden çalışmalara başlıyoruz” dedi.Yapılan konuşmaların elinden Datça Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası 'nın şampiyonu Datça Bilgisayar kupa ve ödüllerini Kaymakam Üncü ve Başkan Tokcan 'ın elinden aldı.

Kaynak: İHA