Türkiye’nin En Başarılı Sporcusu Seçilen Güneri, Öğrencilerin De Gururu Oldu

Türkiye Taekwondo Federasyonu, yılın en başarılı antrenörlerini seçti.

2011 yılı içerisinde gösterdiği başarılar, milli takıma kazandırdığı sporcular ile müsabakalardaki centilmen tutum ve davranışları ön plana çıkan Hayati Güneri yılın en başarılı sporcusu olmayı başardı.

Alanya Belediye Başkanı Av. Hasan Sipahioğlu, Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Saim Kanlı ve Taekwondo Federasyonu Genel Koordinatörü Ramazan Erçin tarafından plaketi verilen Hayati Güneri, Artvin 'de yetiştirdiği öğrencilerinin de gurur kaynağı oldu. Hafta içersinde birçok kurs açarak Taekwondo eğitimi veren Güneri, Türkiye 'nin en başarılı sporcusu seçilmesinden dolayı Özel Menderes İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından coşku ile karşılandı.

Özel Menderes İlköğretim Okulu Müdürü Harun Var, öğrencilerine böyle başarılı bir sporcunun kurs vermesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Güneri'nin başarısının; öğrenciler için de iyi bir motivasyon olacağını düşünen Var, şöyle konuştu:

'Türkiye 'de yüzlerce sporcu arasından en başarılı sporcu seçilmesi Artvin adına da çok anlamlı bir olay. Bu yüzden Hayati Güneri 'yi bu başarısından dolayı tebrik ediyoruz. Bundan sonra da çok önemli başarılar elde edeceğine inanıyoruz.”